Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - TERVEYS


| Vastaa viestiin | TERVEYS |

väsynyt kipuun

Saana - 07.09.2008 - 15:22

Minulla on ollut selkäkipu jo pitkän aikaa ja nyt en enää kestä sitä.Kysyisin,mihin lääkäriin olisi paras mennä.Olisiko spesialisti heti paras vai yleslääkäri.vai naprapaatti.Kipu on jomottavaa oikealla puolella ja tiedän,että jiku painaa hermoa.Jalka menee välillä turraksi jopa tunnottomaksi.


VASTAUKSET:


Iso A - 07.09.2008 - 20:13

Mä kävin ite jäsenkorjaajalla joka on selkäterapeutti. sieltä sain avun.


vadelma - 09.09.2008 - 20:36

itse kävin fysioterapiassa ja sen jälkeen omt,terapiassa eikä auttanut,kunnes löysin kiropratkikon ja oikean avun,ennen sitä kivut olivat kovat ja söin buranaa ja lihaksia rentouttavia,josta olivat vain vähän apua...


lipstikka - 11.09.2008 - 22:24

Mä kans menisin mieluummin jollekin hierojalle,joka osaa niksauttaa nikamat kohdalleen. Itse käyn hierojalla heti,kun selkä/niskat menee ihan juntturalle.


Moiks - 22.09.2008 - 10:01

mulla oli myös selkä kipeä, ja yllätys: MUNUAISALTAIDEN tulehdus, ja erittäin paha sellainen.
eli sellaisenkin oire voi selkäkipu olla


hei - 25.09.2008 - 18:31

itse luin tarinan, jossa selkakipua kokeva nainen meni kiropratkikolle, ja tuloksena murtunut selka! Han oli loukannut selan niin, etta sai hiusmurtuman. Laakariin menon sijasta menikin kiropraktikolle, ja koska praktikko ei osannut arvata murtumaa, aiheuttikin hiusmurtumaan pahemman murtuman.

Suosittelisin kaymaan ekaksi laakarilla, jos et ole jo niin tehnyt. Sen jalkeen voisit menna joko fysioterapialle/ hierojalle tai kiropraktikolle.

Itsellani on todettu selkanikamien valissa ahtaumaa (ihan perusrongtenissa todettu), ja laakari suositteli vain jumppaa ja lepoa oikeassa suhteessa. Selka on viela paivittain kipea. Haluaisin kovasti kiropraktikolle, mutta aristelen viela sinne menoa...


Moro - 06.10.2008 - 16:55

Suosittelen että menet ensin jollekkin selkäklinikalle (googleta selkäklinikka) jossa on asiantuntevat henkilökunta. Siellä ainakin saat tietää mikä siinä selässä on vikana ja jos siinä ei todeta siellä mitään niin sitten kannattaa mennä ihan perus lääkäriin selvittämään tilanne. Uskon kuitenkin, että selässä on jotain ,koska jalatkin tuntuvat välillä tunnottomilta.

Itse aikoinani taistelin selkäni kanssa ja sitä naksauteltiin ja naksautellaan vieläkin (itsekin saan nikamat laitettua kondikseen)
Kävin selkäklinikalla ja sain siellä selän jumppaohjeita, vahvistaakseni selkälihaksia, koska nikamat olivat/ovat vinkisn vonksin. Minulla on yliliikkuvat nivelet ja myöskin selkäranka joten siksi lihakset täytyy pitää erityisen vahvana jatkossakin.


kookoo - 30.12.2008 - 14:12

Ehdottomasti ensin lääkärille ja sieltä magneettikuvan kautta fysioterapeutille!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|