Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Touhukasta torstaiaamua!

BadMama - 24.09.2009 - 08:50

Uninen aurinko hakeutuu piiloon puiden lehvästöön ja venyttelee sieltä säteitään kohti pölyisiä ikkunoitani... Availen verhoja ja päästään kirpeää syysilmaa tuuletusluukuista tunkkaisiin makuhuoneisiin. Ensimmäinen kahvikupillinen maistuu yhä suussani.

Yhä tässä haukottelen ja yritän saada itseäni käyntiin. Sänkyjen petailua, huoneiden tuuletusta, keittiön siivousta aamiaisen jäljiltä ja uuden kahvikupillisen maistelua nyt ensihätään pitäisi suorittaa. Pyykkikone on oman urakkansa jo aloittanutkin. Sitten taas kaupassa käyntiä, puistoilua... ja lounaaksi eilisen makaroonilaatikon lämmittelyä .

Illemmasta leivon leipää ja teen keiton... jostakin . Siis kun nyt ensin saisi iotsensä käyntiin... ! Torstaita kaikille mammoille... ja se viikonloppukin lähenee taas vinhaa vauhtia !!!


VASTAUKSET:


perheen äiti - 24.09.2009 - 09:26

HUOMENTA..
Suupielet sokerissa venyttelee tämä mamma, eikä ole yhtään pirteämmän oloinen kuin tuo uninen aurinko ..hauukotus
Kunnon evästä poskeen..possumunkkia ja kahvia! Kalorit heti aamutuimaan verenkierron vietäviksi, niin eipähän jää vajausta energian tarpeeseen
Jos vaikka heräisikin munkin voimalla.. tai sitten ei, saa kunnon sokerihumalan ja väsyn perään..luultavasti.

Kasa koululaisia lähetetty kouluun, pyykkikone veivaa päivän ensimmäistä satsia puhtaaksi ja kotijoukoilla leikit jo kovassa vauhdissa.
Pikkuveli esittää kovaäänisiä vastalauseitaan ,kun siskot pakottavat hänet olemaan koira..tällä kertaa

Hain eilen säkillisen omenoita ja tänään olisi tarkoitus laittaa niitä säilyvämpään muotoon.
Onhan noita jo puoliksi pureksittuna ympäri pirttiä..koirakin saanut oman osansa Kovin pitkään eivät kyllä omput säily tuollain jyrsittyinä...keräävät vaan kauhean määrän pikkukärpäsiä ympärilleen, hyh!

BM: Jossain viestissä kirjoitit ,että peset joka päivä 3 koneellista pyykkiä!? (oliko tuo määrä vain sellainen heitto, vai tarkka määrä)Minkä kokoinen kone sinulla on?
Tämä nyt on vain tämmöinen "sivulause" mutta jäin miettimään, kun meillä suunnilleen saman verran tekstiilien likaajia molemmilla ..
Itselläni on 6kg rumpu ja selviän 2 koneellisella /päivä..noin niinku arki pyykeistä.
Tottakai jos lakanoita vaihtaa,ulkovaatteita pesee säilöön tms. pyöritettävää on enempi.
Mutta tuosta kahdesta koneellisesta ei juuri tinkiä voi..,saattaa jonain päivänä olla vain yhden koneen
verran pyykkiä. Mutta seuraavana sitten onkin ainakin kolme. Vajaata rummullista en pyöritä, kuin pakon edessä.
Seiskaluokkalainen saattaa toisinaan pyöräyttää oman vaatesatsinsa illalla pikapesulla. Sitä koneellista en laske, kun en sitä itse pesekkään

Johan olikin pyykkiselvitys..

Päivän jatkoja kaikille!


Teris - 24.09.2009 - 09:32

Huomenta,
meillä vietetään vapaapäivää lasten kanssa. Pitäis kaupoille lähteä kunhan pyykkikone suorittaa urakkansa.
Ihana kun saa nukkua vähän normaalia pitempään keskellä viikkoa.

Hyvät päivät kaikille!


Minnanen - 24.09.2009 - 09:32

Meillä oli aamulla känkkäränkkänen ritisevän kiukkunen eskarilainen. Ollut jo muutaman päivän yhtä huono tuulinen. Kauhulla ajattelen murrosikää... Tästä kuitenkin selvitään varmaan lisäämällä yhteistä aikaa ja unta. Onneksi tosiaan tuo viikonloppu lähestyy.

Riikkinen täytti 4-vuotta viime su ja tänä viikonloppuna olis sitten sammakkokakun tekoa. Synttärilahja toivekin toteutui eilen, kun posti toi kumisen lepakon. Juu, ihana unikaveri

Tänään olis töissä hiljainen päivä, pitäs tästä ymmärtää nauttia, kun huomisesta lähtien on hulinaa ja töitä niin jotta.

Tulee kauheen iso kaipuu noihin kotiäiti aikoihin, kun luen teidän kirjoituksia. Ihania ovat


Wera** - 24.09.2009 - 09:34

Huomanta Parkkiin!

Täälläkin aamukahvi menossa. Esikoinen rakentaa legoilla ja vauvaa hikkailee sylissä. Ulkona on niin kaunis ilma, että me taidetaan lähteä tänään hyvissä ajoin ulos ja ehkä kävellä puistoon keinumaan.

Kaunista syyspäivää arvon rouvat!


perheen äiti - 24.09.2009 - 10:13

Pyykkikoneesta vielä...

Olimme taannoin kyläilemässä ja sitten mehujen juomisen jälkeen plikkoja alkoi pissattamaan. Suuntasimme kylppäriä kohti, missä myös wc-pytty sijaitsi.
Siinä 3-v tyttöä pytylle auttaessani 5-v tyttäremme huudahti ihastuneena: Kato äiti..ostettaisko meillekkin tämmönen nukenvaate pyykkikone!?!

Käännyin tarkastelemaan tätä hellyttävää ihmettä.. ja se paljastui ihan tavalliseksi sivusta ladattavaksi 3kg pyykkikoneeksi

Täytyy myöntää, että se vaikutti minunkin silmissäni äkkiseltään lelulta


hispu - 24.09.2009 - 10:25

Huomenta vaan! Mammat, teidän kirjoituksia on ihana lukea

Ulkona paistaa aurinko, mutta aamulla oli vain 6astetta lämmintä! Kiedoin tytönkin ulos jo lämpöpussiin ja villavaatteisiin, toista tuntia vetelee sikeitä ja hyvin näyttää uni maistuvan!

Meillä tyttö sai eilen kirjeen 7-v serkkutytöltään. Voi että... Hän oli askarrellut kartonkista kortin, jossa oli liimattuna Hello Kity tarroja. Kortissa luki: Rakastan sinua *tytön nimi* ja toivoo serkku *serkun nimi* . Niin ihana, asuvat sen verran kaukana, että harvoin nähdään. Tuo serkkutyttö olis niin kova hoitamaan tuota meidän neitiä .

No mutta, aurinkoista torstaita kaikille. Täälläkin odotetaan viikonloppua innolla!!!


kotiapu - 24.09.2009 - 11:05

mä olin aikoinaan kesähommissa kotiavustajana ja asiakkaaksi tuli mulle 2 linnun kokoista vanhapiika-siskosta. Koti antiikkia, pitsiä ja yleensäkin suloista miniatyyrimallia.

Kun pyykkiä piti pestä, etsin konetta keittiöstä ja vaikka mistä, mutta sieltähän se "nukkekoti"-kone paljastui pikkupikku-kylppäristä ruusukuvioisen verhon takaa suloisen "kommuutin" sisältä,

Ja aikaa tästä about 100v, joten en riko vaitioloa...


Menni - 24.09.2009 - 11:24

Päiviä Ihana , aurinkoinen päivä tulossa . Olimme ulkoilemassa jo neidon kanssa ja nyt pitäisi tehdä viikottainen torstai siivous
Meidän "nukenpesukone" tuolla jo laulaakin , tosin hiukan epävireisesti
Tänään pitäisi lähteä mökille , kunhan nuo perheemme miespuoliset kotiutuvat . Ajattelin tehdä kotona jo valmiiksi ruokia viikonlopulle niin saatais sitten ihan vain lomailla möksällä koko perhe .
Jotain vois hiukan leipoakin, kun joku vain hiukan potkis pyllylle...

Aurinkoista päivää rouville


BadMama - 24.09.2009 - 12:00

Päivää tällä kertaa !

Terhtiin poikien kanssa vauhdikas "rakettimatka" läpi Lidlin ja kauhottiin samalla maidot sun muut mukavat koriin kyytiin . Kassalla sujautin hihnalle puolihuolimattomasti vielä pienen Fazerin sinisen patukan (äidin ainainen suklaahimo...) ja kaikki meni oikein mukavasti...

...kunnes kirkasääninen 2-vuotiaani ilmoitti kovaan ääneen "Mä otan sit namia kans!"... Ei siinä auttanut muu kuin sopia, että kaupan oven ulkopuolella pantaisiin suut makeaksi . Kotimatkalla rattaista kiinni piteli kaksi hyvin iloista ja ruskeasuista pikkupoikaa !

Perheen äiti, mulla on sellainen peruskone 4,5 kilon rummulla, joten kolme koneellista päivässä on aika vakio, jolla pyykkivuoren huiput pidetään kurissa . Haaveilen sellaisesta kahdeksan kilon masiinasta, johon voi nakata pienet matotkin... *haaveksii ja huokaa...*

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|