Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Aamujen aamua - päivien päivää!

BadMama - 15.09.2009 - 08:05

Koululaiset poistuivat puolisen tuntia sitten ulos ovesta, kaikki samalla kertaa ja hirveällä rytinällä . Muutamaa sekuntia myöhemmin samasta uksesta pujahti ulos pingu-yöppäreihin varustautunut punatukkainen peikko, joka kiikutti kädessään neljäsluokkalaisen uimavarustekassia ja kiljui tämän nimeä vimmatusti...

Onneksi tyttö kuuli sen, ettei tarvinnut pihalle asti juosta "pinguilemaan"... ja nyt varusteetkin ovat mukana . Spurtin jälkeen onkin oikein reipas ja sporttinen olo . Nyt kahvia koneeseen ja jos suihkussakin kävisi... ja sitten poikien kanssa puistoilemaan . Aurinko kurkistelee puiden lehtien välistä jo kovin kutsuvasti !

Auvoista aamua ja mukavaa päivää kaikille !


VASTAUKSET:


mansikka - 15.09.2009 - 08:26

huomenta! mitä kuuluu?


arvaa - 15.09.2009 - 08:30

Hjuomenia!!! Aamu alkaa kahveen voimalla. Tytsytkin jakso eskareihinsa tänään joten rauhaisa kotipäivä räkäisen kuopuksen kanssa starttaa kunhan saa tuon nuoremman neidon taksiin. Hiusten fiksailu jatkuu...


perheen äiti - 15.09.2009 - 08:42

Aamua meidänkin suunnalta

Nyt taitaa se lunssa, possua/lintua/nautaa mitähän laatua lienee,hiipiä tämänkin eukon kimppuun! Niin viimeyön kurkkua kutisi,röörit meni tukkoon ja pää tuntuu kummallisen raskaalta.
Onneksi nappasin eilen kauppareissulla oikein säästöpakkauksen nenäliinoja mukaani.. Pääsevät nyt hoitamaan tehtäväänsä..niisk ja köh

Kuumaa kahvia kaadan kurkkuuni, jospa se hitusen oloa helpottais.


Kirsikka666 - 15.09.2009 - 08:44

Huomentapäivää jo tähän aikaa!
Tytön vein tuonne terveuskeskukseen, kun on hällä hammastarkastus. Bussilla ei olisi ehtinyt, kun pysäkiltä on pitkä matka pelipaikalle. Nyt sitten yritetään päästä normaalivauhtiin, kahvia vähän lisää, kyllä tämä tästä!
Tytöllä alkaa sitten kitaratunnit tänään, mukavaa, pitääkin muistaa kaverilta kysellä kahvitusta siksi aikaa, kun ei viitsi eestaas ajella!


hispu - 15.09.2009 - 08:48

Huomenta päivää! Oltiin tytön kanssa lähdössä neuvolaan, kun ovella huomasin, että aika oli EILEN! Voi hitto... Tarkistin muka ajan vielä viime viikolla, että varmaan muistan oikein. Mitäköhän mun päälle on tapahtunut, kun tuntuu, että olen niin hajamielinen nykyään.

Noh, tyttö meni sitten päikkäreille ulos ja minä istahdin tyhmänä koneelle . Jos vaikka jatkais järjestelyä, sain BM:n siivoustarinoista puhtia ja aloitin eilen kanssa järjestelemään kirjahyllyä ja pesuhuonetta. Alakaapeista lähti pesuaineet ja muut ylempiin korkeuksiin, kun on tyttö oppinut kaikki ovet jo avaamaan. Samoiten kirjahyllyssä tavarat siirtyivät askelta ylemmäs ja yksi muovikassillinen roskaakin saatiin kasaan.

Hauskaa päivää täältä suunnalta!


BadMama - 15.09.2009 - 08:49

Kiitos mansikka, hyvää kuuluu .

Vauva on jo päälle 2kk, iloinen ja pyöreäposkinen hymypoika ja isompien lasten vesirokko-räkätauti-rupeamakin on nyt läpi käyty . Jopa isäntä kykeni tänä aamuna työpaikalle .

Minä nautin syksystä ja näistä viimeisistä auringonpaisteisista ja suht' lämpimistä ulkoilusäistä . Käsityöt alkavat sysksyn tullen taas kiinnosta ja vessan muovimaton virkkuu etenee tilanteen mukaan... eli saan sen ehkä jo loppuviikosta lattialle !

Muutenkin tuntuu taas oikein hyvälle . Kesäisistä möhköfantti-päivistä ollaan päästy nyt jo melko lähelle normaaleja mittasuhteita ja synnytyksestä toipumunen on ollut helppoa . Arjen ja koulujen alettua rytmitkin ovat taas vakiintuneet . Ei siis valittamista .

Mitäs itsellesi kuuluu ?


BadMama - 15.09.2009 - 08:56

Perheen äiti - pikaista paranemista sulle flunssaan ! Toivottavasti saat sen nujerrettua ennen kuin pääsee kunnolla vauhtiinkaan !

Kirsikka666 - Tytölle mukavaa kitaratuntia ja sinulle aurinkoista syyspäivää !

hispu - Mulle on käynyt noin ainakin kymmenen kertaa ! Kroonisin ongelma on noiden lasten hammaslääkärit ! Joko unohdan ne kokonaan, tai sitten lähetän väärät purukalustot (eli väärän lapsen) sinne näytille ...


Kirsikka666 - 15.09.2009 - 09:16

Hih, toivotaavasti mä muistin oikein tuon tytön tarkastusajan! Sitä kun on muutamaan kertaan jouduttu muuttamaan!
Mukavaa syyspäivää sullekin, BM, ja kaikille muillekin tällä palstalla käyville ihanille ja mukaville ihmisille!


kitty70 - 15.09.2009 - 09:32

Huomenia vaan! koululaiset menny jo ajat sitte menojaan, minä täällä ihanan rauhallisesta aamusta oon nauttinut Ilmakin on mitä ihanin, aamusella ei vaan tahdo tietää mitä päälle koululaisille kun on niin viileetä ja päivällä on sitte taas lämmin.

Juu ne on nuo lasten neuvola-hammas-lääkäri-harrastus ym. ajat aina yhtä vaikeita muistaa. Ym. jutut. On meilläkin aikoja unohtunut ja on menty vääränä päivänä jne. Esikolla huomenna eka oikomishoitokäynti, koko ajan muistutan sitä että muista sitten lähteä ajoissa koulusta kävelemään oikojan vastaanotolle! Opelle vei lappua tänään niistä ajoista, mutta ei kai ne opet paljon tuolla yläasteella enää mustuttele siitä että milloin pitää lähteä.

Mutta taidanpa lähteä kattomaan nelosen vauvaohjelmaa!


perheen äiti - 15.09.2009 - 09:36

Kiitoksia toivotteluista

Tosi tarina: Neljäs lapsemme oli syntynyt, esikoinen silloin 4,5v. Vauva kasvoi ja kehittyi hyvin. Oli taas aika mennä neuvolaan.

Vilkaisin aamulla kalenteria, että nla- aika on kymmeneltä! Aloin valmistelemaan porukkaa lähtöön. Syötiin hyvin ja pukeuduttiin puhtaisiin jne. Saatiin ulkovaatteetkin kunnialla päällemme(oli talvi) ja ovesta ulos. Naapurin rouva tuli lapsineen pihassa vastaan, aloimme rupatteleen ja kohta lapset keskenän laskivat liukumäkeä,rakensivat lumilinnaa jne. Niin aika kului, kohta huomasin kellon olevan jo lounasajassa. Ja menimme sisälle valmistamaan ruokaa. Söimme ateriaamme kaikessa rauhassa, kun puhelin soi ja tervhoitaja neuvolasta soittaa!
Olin siis ihan totaalisesti unohtanut olevamme matkalla neuvolaan!! Kaikkea sitä imetyspäälle voi sattuakkin


hispu - 15.09.2009 - 09:40

Huh, unohtelee sitä näköjään joku muukin . Toi "perheen äidin" tarina on kyllä paras .


Sonja - 15.09.2009 - 10:18

Hyvää aamupäivää! Esikoinen on viety eskariin, kuopus nukahti rattaisiin ja tyttö leikkii lastenhuoneessa. Hetki aikaa itselle Viikonloppuna olis pikkusen unikoulu. Alkaa olla poitsu päivisin niin väsy ja ränkkä (samoin äiti ). Ruokakin sais maistua paremmin. Kun nyt pysys kaikki terveenä, et sais vihdoin toteutettua sen. Mä haaveilen jo ekasta kokonaan nukustusta yöstä yli vuoteen


mansikka - 15.09.2009 - 10:22

täälläkin fiksaillaan hiuksia. passikuva pitäis käydä ottamassa. hauskaa päivää äideille!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|