Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Lokakuulaiset!

Mami - 20.09.2009 - 17:42

1.10
2.10 M(1),-CatWoman-(1)
3.10 PT(1), Mimmi
4.10 Karitsa(1), Riijan(3)
5.10 Anima(2)
6.10 Hanni (3).mini-lepa(2)
7.10 hissu(3)
8.10 *L*(1)
9.10 Aatuli(1), Zanna(4), *s*(4), ninnuli(4), Vilina(2), TiinuLiinu(1)
10.10 Likka(1), Lilli (2), Essi-87 (2)
11.10 mamma -79(2)
12.10
13.10
14.10
15.10 Mama2B (1)
16.10 -R-(1), Iron Woman(1), Tinttarella(2), K@tti(1)
17.10 AnnaE (1), Loviisa(2)
18.10 Mymlan (2), Iisa (1), Lilliina (2)
19.10 rahtari(2)
20.10
21.10 Toinen Anna(1), Äiskä A(4), TT(1), >S<(2),Mami(3)
22.10
23.10 -84(3), Enni(2)
24.10 Sunflower(2), Minttuli (2)
25.10 Hedu(1)
26.10
27.10 Muhvi(2), Maria82(2)
28.10 Niiskuneiti-78 (5), tuikkis (1), Siiri(1)
29.10
30.10 Lisbet (2)
31.10 Tsuu(5), markka(2)

Olen näemmä pudonnut listoilta, mutta lisäsin taas itseni sinne 21. päivän kohtaan Enpä ole juuri ehtinyt vierailla täällä, mutta nyt aikaa varmaan riittää, kun viimein alkoi äitiysloma viime viikolla. Lopulta aika meni tosi nopsasti ja ihmettelen itsekin, että enää neljä viikkoa ja sitten on H-hetki tosi lähellä, ellei jopa olla saatettu pienokainen maailmaan!

Hankinnat alkaa olla jo tehtynä, ja kampaajalle pääsen huomenna - ihanaa! Sitäpä ei sitten heti pienokaisen synnyttyä istutakaan kampaajalla monia tunteja.

Selkävaivaa on hieman ollut, ja se kyllä herättelee öisin kävelemään. Mutta ei sekään haittaa, kun ei tarvitse töihin lähteä. Toisaalta, jos selkä ei herätä niin vessareissu kylläkin. Pienokainen oli terveydenhoitajan mukaan jo viime viikolla laskeutunut, joka kyllä tuntuukin, kun ei voi enää istua jalat yhdessä. Kuulemma voi siis hyvinkin syntyä etuajassa, terv.hoitajan suulla sanottuna "ihan milloin vain". Jospa nyt kumminkin menisi vielä muutama viikko, niin ehtisi nauttia tästä äitiyslomasta - kun saa levätä silloin kun väsyttää. Kiitos sen, että vanhemmat lapset käyvät jo ala-astetta

Kaipa tässä pitäisi pian alkaa miettiä, mitä sairaalakassiin pakkaa mukaan. Onkos teillä jo kassit pakattuna ja mitä aiotte ottaa mukaan?

Nauttikaa ihanista syyspäivistä!

Mami ja pienokainen 35+4


VASTAUKSET:


AnnaE - 20.09.2009 - 21:56

Täällä jännitetään huomisaamun lääkäriä. Siellä ultrataan, että saadaan vauvan koko selville ja arvioidaan, että annetaanko tulla kun on tullakseen vai onko aihetta käynnistykseen aikaisemmin, kun on tuo raskausdiabetes. Toivottavasti on tälläkin kertaa mukava lääkäri, kun ensimmäisellä kerralla se oli varmaan joku talkkari, joka oli vaan kiskaissut valkoisen takin päälle, ei oikein tiennyt mistään mitään... Toisella kerralla oli sitten mukava naislääkäri joka asiallisesti vastaili kaikkiin kysymyksiini.

Olo enimmäkseen ihan hyvä, kun vaan muistaa että voimat ei aina riitä vaikka intoa olisi. Täällä nimittäin "vaivaa" mieletön siivous- tai ehkä enemmänkin järjestelyvimma, kaikki kaapit ja laatikot on nyt siivottu ja pihalla puuhasteltu syyshommia. Öisin vaivaa vatsakipu, välillä herään kun olen kääntynyt selälleen nukkumaan ja se aiheuttaa sitten aika kovaa kipua vatsassa, mutta menee sitten ohi kun kääntyy kyljelleen, kai se on vaan sitä kun vauva painaa sisäelimiä.

Mies on ehdotellut sairaalakassin pakkaamista jo monta viikkoa, mutta sen pitemälle en ole päässyt kuin kirjoittamaan paperille mitä aion ottaa mukaan. Toivottavasti ei ihan niin äkkilähtöä tule, ettenkö ehtisi tavaroita kassiin heittämään kun h-hetki koittaa.

Hyviä viimeisiä viikkoja kaikille!
AnnaE rv 36+2


yks lokakuinen - 20.09.2009 - 21:57

Itse oon saanut jo ensimmäiset asiat sairaalakassiin: pyjama, mukavat sukat, imetysliivit, hiusharja, shampoo, hammasharja- ja tahna. Lisäksi laitoin sellaiset silkkiset rinnanlämmittimet, jotka sain tädiltä. Sanoi, että sitten kun maito nousee voi olla kova tarve noille. Muuten en tiedä mitä laittelis vielä. Hoitoaineen ja kännykän laturin ainaski.

Viimeinkin saatiin pinnasänky kondikseen ja petattuakin. Vaatteet on pesty ja kotiintulovaatteet silitettykin. Otin 56cm bodyn ja 60cm potkarit näin aluksi siihen. Pienempiä ei olekaan. Puku on kans vähän kysymysmerkki, että onko se äitiyspakkauksen puku liian kuuma ja iso.

Oma olo on ollut kohtuullinen. Kävelyllä oon yrittänyt käydä, vaikka muutaman kilometrin jälkeen alkaa aina vähän alavatsaa vihlomaan ja aina välillä kova kipu tuntuu oikeassa nivusessa. Kuitenkaan mitään selkeitä supisteluita ei oo ollut, joten voi mennä odotteluksi tämän vauvan tulon kanssa


ninnuli - 21.09.2009 - 07:43

tääl odotellaan pikkusen syntymää...koko kämppä siivottu ja kuurattu (taitaa olla hieman tekemisen puutetta) supistuksia tulee välillä mutta loppuu kun seinään...yks ilta tuli reisiin kamala kipu mietin mitä vois olla ja kaveri sanoi et supistus...mulla ei ennen oo reisiin ottanut olin ihan ihmeissäni:0 naurettiin miehen kanssa että poika olis ollu tulossa liian aikasin mut nyt kun lääkäri antoi luvan niin ei mitään(äitin luonteella varustettu) odotan jo innolla pojan viereen saamista vaikka tiedän et sen on viel hyvä köllöttää masussa.

ninnuli 37+3


Sunflower - 21.09.2009 - 10:04

Huomenta! Ensimmäinen virallinen äitiyslomaviikko aluillaan, viime viikon olin talvilomalla..

Kiitos vaan AnnaE: viitsitkö tulla siivoamaan mun tietokoneen näppäimistön, se on nimittäin aivan aamupuurossa, kun repesin sun talkkarijutulles. Näin sen jotenki ihan silmissäni kuinka se Seppo Taalasmaan näkönen kaveri heittää ulkona luudan nurkkaan ja siirtyy sisätiloihin, pukeutuu valkoiseen takkiin ja vetää kasvoille tärkeän näköisen ilmeen... Taidan olla vähä väsy... vai mitä olette mieltä..

Vauvan vaatteet on valmiina lipastossa ja kotiintulovaatteita vauvalle vähän laittelin autokopan päälle, saa mies valita sään mukaan sit sopivimmat. Petivaatteet on valmiiksi esillä, mutta petiä en vielä ole pedannut. Omaa sairaalakassia en myöskään ole vielä pakannut, mutta kohta voisi sinne tavaraa alkaa kasaamaan tai ainaki miettiä minkä repun ottaisi.. Mukaan ajattelin ottaa:
*omat hygieniajutut (sampoo, hoitoaine, dödö, rasva, hammasharja, tahna, hiusharja+ -lenkki ym..)
*kamera+laturi
*neuvolakortti
*imetysliivit +liivinsuojia
*ristikkolehti tms
*lakuja
*löysät mukavat kotiintulovaatteet
*puhelimen laturi (ja tietty känny, mutta sitä nyt en kassiin pakkaa)

Mukavaa viikkoa! Jokohan tällä viikolla joku lokamasu jakaantuu...

-kukkane rv 35+2


markka - 21.09.2009 - 10:49

Hellurei!!

Täällä ollaan vihdoinkin päästy selkäkivuista ja muistakin kivuista. Vähän supistelee sillon tällön, mutta en pidä sitä niin vakavana kun ei niin kipeitä oo eikä säännöllisiä. Kauhee paine ainoastaan välillä tua lantion ja alaselän seudulla.

Mulla alkaa lauantaina virallinen äitiysloma vaikka eipä se nyt ihmeelliseltä tunnu kun oon jo ollu 2 vuotta putkeen kotona.

Sairaalakassin hygieniatuotteet ehdin pakata ennen viime reissua sairaalaan, onneks. Mä en viä viitti ostaa noita karkkeja sinne kun ne tulee kuitenkin syötyä jo miljoonaan kertaan ennemmin. Noita liivinsuojia en oo tullu ajatelleeksaan ja pitääkin ottaa niitäkin mukaan. Mutta muuten meikäläiseltä löytyy kyllä aikalailla kaikki samat kun muiltakin.

Eikös jollekin oltu se käynnistys sovittu tälle viikolle? jännää...

Nyt alkaa vasta iskeen pientä siivousvimmaa ja muutenkin alkaa taas oleen paljon positiivisempi. Nauttiakin jo voi vähän mutta katotaan eka tää viikko loppuun jos en joudu sairaalaan taas kun nää jutut on tullu aina ihan puun takaa.

Onko kellään vielä paikat auennu? muistelin ite että esikoisesta olin jo tässä vaiheessa sormelle auki, mutta viimeviikolla en ollu vielä auennu ainakaan. Eikös voi mennä niinkin että uudelleen synnyttäjä voi olla jo tosi kauan auki tai sitten olla kiinni sinne synnytykseen saakka ihan helposti.. Tai jotain..

Iloisin terveisin Markka rv 34+2


Toinen Anna - 21.09.2009 - 12:29

Täällä ei ole vielä sairaalakassia pakattu. Huomenna on lääkäri ja varmaan sen jälkeen tulee pakattua jos tuntuu että siihen on tarvetta vielä.
Vauvalle olen toki valkannu jo vaatteita sairaalaan. Kamera on valmiina aina hyllyssä..

Mulla on vahva tunne että vielä kuukausi menee ennen kuin päästään tositoimiin. Ja jotenkin aattelen että ehdin sen hyvin pakata ennen sairaalaan menoa. Oon kuullu paljon juttua siitä miten sinne lähdetään liian hätäisesti ja sitten tullaan takaisin kotiin kun ei ole vielä paikat valmiina. Ekan kanssa siihen saattaa mennä aikaa. Voihan se olla että oon ihan väärässä .

Kipuja ja muita ei juurikaan ole, jos ei intoidu siivoamaan tai puuhaamaan pihalla liikaa. Vauva myllertää mahassa kovasti joskus yöllä saatan siihen herätä... Yöllä saa vessassa käydä parikin kertaa ja joskus unen pääseminen kestää.. Nooh, hyvää harjoitusta tulevaan.
On tämä ihanaa, mä nautin joka päivästä

Voikaa hyvin
Anna 35+5


*S* - 21.09.2009 - 13:16

Sairaalakassi melkein pakattuna +lista kirjotettuna puuttuvista tavaroista selkokielellä (lue: niin että mieskin sen ymmärtää ) äkkilähdön varalle.

Vessassa ramppaan hyvänä yönä 3-4 kertaa, huonona yönä en pysy laskuissa mukana... supistukset välillä tuntuu kipeähkönä, sellasta kirvelyä alavatsalla muttei ollenkaan vielä selässä.
Vauva liikku aika paljon ja kipeetä tekee sen kyljen käännökset. ilmeisesti tekee tietään alaspäin kun tuntuu kuin sukkapuikolla tuikittais tonne alapäähän välillä.

Perjantaina neuvola. jännitävää aikaa elellään

vointeja kaikille *s* rv 37+3


K@tti - 21.09.2009 - 13:33

Viikonloppuna alko tulemaan tosi paksua limaa, liekö ollut limatulppaa vai mitä.Välillä puhkuin ja puhisin kuin virtahepo kun tuli tosi viiltäviä kipuja tuonne nivusiin.Selässä tuntu kans sellaset menkkamaiset kivut.Tänään ollu muuten hyvä olo,paitsi äsken ihan yhtäkkiä tuli oksennus..Onneks oli lattianpesu just sillon käynnissä No, jatkan tässä ihan rauhassa siivoiluja kun tätä intoa ja voimia kuitenkin riittää.

Tsemppiä kaikille masunkasvattajille!


mamma-79 - 21.09.2009 - 13:44

Hyvin täälläkin voidaan ja välillä supistaa ja mahaa pistää öisin. Ensi viikolla TYKS:iin synnytystapa-arvioon ja lähinnä kokoa katsotaan, kun toi esikko oli aikas iso. Viime viikolla jotenkin iski pakokauhu, että vauva voi tulla koska tahansa... Jotenkin vaan on sellainen olo, että tulee etuajassa, vaikka esikko syntyikin viikon jälkijunassa. Katsotaan miten käy. Sairaalakassi pitäisi varmaan pakata ja hakea vähän kellarista noita vauvan vaatteita, muuten kaikki alkaa olla valmista vaavin tuloon (paitsi äiti ei ehkä henkisesti vielä...)Mun vanhemmat on luvanneet sit tulla esikkoa hoitamaan, kun lähtö tulee ja nyt ne on just sopivasti tässä viikon reissulla... No ehkei se lähtö ihan vielä tule. Nyt rv 36 tasan. Ja huomenna neuvolaan, katsotaan taas mitä siellä kuuluu.


Sunflower - 21.09.2009 - 15:26

mamma-79: sarjassamme tyhmät kysymykset: Olen kans menossa TYKS:n synnyttämään, tiedätkö "kuuluuko"/tahtooko ne että sinne soittaa ennen kuin lähtee synnyttämään jos ei varsinaisesti mitään kysyttävää ole? Kaikkee tuiki tärkeetä tulee yön pimeinä tunteina mietittyä...


mini-lepa - 21.09.2009 - 16:31

iiks!! vielä 15päivää LAhan!! ja en oo ees sairaalakassia vieläkään pakannut ei vaan oo viel tullut sellasta tunnetta että kohta lähdetään tunne tietysti tulee liian myöhään ja kaikki jää no onneks kuitenki kotoa sairaalaa matkaa n.5km

ei hitto toi siivoaminen sovi mulle imuroin koko asunnon(59m2) makkaria lukuunottamatta ja silti taukoja piti pitää 5! nytkin on todella heikko olo.. tuntuu et kohta pyörtyy.. etenkin ku esikoinen kiristää hermoja vielä lisää!! argh!!

tosrtaina neuvola... sitä täällä malttamattomana odotellaan

M-L ja termiitti 37+6


Äiskä A - 21.09.2009 - 18:40

Sunflowerille: kyllä ne haluu TYKS:ssä että sinne aina soitetaan ensin. Minä myös olen menossa sinne .

Muuten täällä voidaan tasaisen vaihtelevasti : yöt ovat todella katkonaisia ja välillä nukutaan muutama tunti ja sittn ollaan virkeinä hereillä. Tänäänkin heräsn ihan neljältä, onneksi tunnin päikkärit nuorimmaisen kanssa pelastivat päivän.
Synnytystapa-arvio olisi perjantaina. Supisteluja tulee välillä kymmeniä päivässä. Siivousinto jatkuu täällä edelleen .
Mukavaa syksyistä menoa kaikille ja toivotaan ettei talvi tule ihan vielä, kun ei talvitakki mahdu kiinni....


TiinuLiinu - 21.09.2009 - 19:32

Kaikille kokoarvioon meneville, meillä oli se tänään ja nyt siis viikkoja 37+3. Nyt arvioivat jo olevan n.3600g, kuulostaa isolta mutta kuulema oikein mukavan kokoinen. Isoja ovat vasta 4.5 kg ja yli syntyvät. Tämä siis TYKS:issä. Kasvaa nyt sit n.150g viikossa että toivottavasti ei enää montaa viikkoa mahassa viihdy
Sairaalakassia aloin just pakkailemaan, hirmu vaikeeta tietää paljonko ottaa tavaraa mukaan, kai sielläkin aika rajalliset tilat on. Ja tarviiko ajanvietettä vai meneekö aika kipuillessa/nukkuessa/vauvaa hoitaessa. Kai sitä vois jonkun ristikkolehden ottaa..
Tänään oli viimeinen perhevalmennus, kai nyt sit pitäis olla täysin oppinut, ei vaan siltä tunnu. Suurin oppi taitaa tulla synnärillä ja sit tietty kotona sen tulokkaan kanssa. Kyllä kaikki varmaan hyvin menee vaikka välillä aina alkaakin epäilyttää. No mutta jatkan pakkaamista, ilmoitelkaa muutkin mitä painoarvioita saitte!


AnnaE - 21.09.2009 - 19:42

Aamulla olin lääkärissä, vauvan kokoa arvioituttamassa ja ihan oli taas asiallinen ja mukava, nuori naislääkäri tälläkin kertaa, ei onneksi Seppo Taalasmaa... Ja vauva oli oikein sopivan kokoinen, painoarvio 2500g tällähetkellä, ja lasketunajan tienoilla sitten n.3300g. Itse en kyllä usko että meille ihan niin pikkuinen vauva tulee, veikkaisin että lähemmäs neljää kiloa päästään, jos laskettuun aikaan asti mennään... Mutta mulla on kivuttomat harjoitussupistukset olleet ihan tehokkaita, kun kohdunsuu on sentin auki ja kohdunkaula lyhentynyt puoleentoista senttiin, on kuulemma ensisynnyttäjäksi melkoisen kypsät paikat... Toivottavasti vauva kuitenkin antaa odottaa itseään edes loppu viikkoon, niin olisi isukkikin palannut työreissulta ja viikkojakin olisi sitten tasan 37.

AnnaE rv 36+2


-R- - 21.09.2009 - 22:51

Mulla myos oli kohdunsuu sentin auki mutta muuten kaulaa jaljella ja tiiviisti kiinni. Just pakkasin sairaalakassin mutteihan sita saanutkaan taysin pakattua. Kaikennakosta matkapulloa tuli ostettua, saapa nahda tuleeko kaikkia rasvapurkkeja edes kaytettya, ehka jotain syotavaa pitais kans ostaa ja edesta aukaistava svetarityylinen pusero.

Ja kaikki joilla ei ole mitaan tekemista kotona, niin saatte tulla meille, olis kaakeleiden saumausta, lattian tasotusta, takan maaalausta (ei kiireinen), hellan asennus, ruokakomeron maalaus, makuuhuoneen maalaus ja parkettia laitettavaksi noin 130 neliolle. Ja loppusiivous, johon kuuluu valtavasti remonttirojua. Tama kaikki siis ensi sunnuntaihin menessa tehtyna. Ja muuttoon saa kanssa osallistua, pakkaukseen, kantamiseen ja purkamiseen. Oijoi, ajatuskin jo vasyttaa.


mamma-79 - 22.09.2009 - 13:34

Mun mielestä ei tarvii mitään etukäteen soitella kun menee synnyttämään, ei me ainakaan esikosta soitettu. Eipä siitä tietty mitään haittaakaan ole jos soittaa. Tänän oli mulla siis neuvola ja sf-mitta oli laskenut 1 cm viime viikosta... Vähän jo neuvolan täti siis ennusteli ettei välttämättä laskettuun aikaan asti menisi. Toisaalta nyt ainakin viikon saisikin vielä pysyä sisällä, niin olisi täysiaikainen ja mun vanhemmat kotona reissusta niin pääsevät esikoista hoitamaan. Aika tylsää kun TYKS:ssa on sellainen kielto päälläö, ettei ainakaan alle kouluikäiset lapset sais tulla sinne. Vähänkö tulee esikoista sit ikävä kun sairaalaan menee... Toivottavasti sit vaan kaikki menee hyvin ja kotiutuu nopeasti.


Toinen Anna - 22.09.2009 - 15:18

Lääkäri oli tänään. Eipä mitään uutta tullut. Plääh, vähän oli pettymys koko reissu. Luulin että lääkäri olis edes ultrannut, mutta ei. Katsoi vaan päällisin puolin että keskikokoinen vauva on tulossa ja mahtuu kuulemma tulemaan. :o

Vaki-hoitaja oli pois ja sijainen oli lyhytsanainen ja nopea. Sf mittaa ei edes ottanut. Kiireesti vain punnitukset ja sitten uusia aika..
Olipa varsinainen suoritus meidän arvauskeskuksesta.

Seuraava aika onkin sitten ensi viikolla. Sitä ootellessa


Lisbet - 22.09.2009 - 15:39

Minäkin olin tänään neuvolassa, jossa kaikki oli ok. Vauva ei ollut vielä kiinnittynyt ja lääkäri viimeksi epäili, että yli LA:n mennään kuten esikoisenkin kanssa. Esikoinen oli vajaa 4,5kiloa, mutta siitä huolimatta en meinaa päästä painoarvio kontrolliin täällä Hämeessä. Pitää seuraavalla käynnillä laittaa hoitsulle luu kurkkuun!! Äloma alkaa pe.

Lisbet & masuasukki 34+4


markka - 22.09.2009 - 17:08

Toi on muuten tosi epäreilu juttu TYKSissa. Meillä TAYSissa saa tulla isät ja sisarukset, oli sitten minkä ikäsiä tahansa. Mun mielestä kyllä pitäis kieltää lapset kaikki tai antaa iästä riippumatta tulla jos on sisar. Tulee ne pöpöt ihan yhtälailla koululaisista kun tarhalaisistakin. En kyllä tykkäis tollasesta.

Tänään on päästy vähän käveleen ja se ei onneks aiheuttanu mitään kipuja kuten eilinen kävelyreissu kauppaan. Kyllä mä uskon että tää neito vielä viihtyy jonkin aikaa masussa ja tulee sitten vasta kun on täysaikanen. Eihän sitä kylläkinkään koskaan tiedä, mutta ainakin uskon niin.

Täällä ei muuten mitään uutta ja ihmeellistä ole. Toivon vaan että olis sairaalavapaa viikko kun kahtena viime viikkona sinne oon joutunu.


Maria82 - 22.09.2009 - 20:41

Täälläkin alkoi sitten äitiysloma tänään! En olisi muistanutkaan, mutta kalenterista huomasin. Samanlaisenahan tämä arki kyllä vielä jatkuu, kun esikoisen kanssa olen muutenkin ollut kotona.

Juuri saatiin pinnasänky taas koottua ja nyt odottelee vaan tulokasta! Hoitopöytä täytyy seuraavaksi kaivaa varastosta ja koota.

Sen verran paljon on mulla ollut sellaista menkkamaista jomotusta vatsassa ja selässä (ei varsinaisesti kivuliaita supistuksia), että varmuuden vuoksi pakkasin jo sairaalakassinkin valmiiksi ja poitsun kotiutumisvaatteet. Eihän sitä tiedä, mitä tollanen kipuilu tekee. Viikon päästä sentään neuvolalääkäri, niin sitten tietää paremmin, missä mennään. Niin joo, sairaalakassiin pakkasin siis kameran, videokameran, laturit, hygieniatarvikkeet, harjan, jotain meikkejä, tossut, imetysliivit ja liivinsuojia. Muistinkohan kaikki...? Ja sitten kun lähtö tulee, otan vielä jotkut kotiutumishousut itselleni (jos vaikka lapsivedet kastelee päällä olevat!!) jotain tuoretta lukemista tms. ja neuvolakortin, kännykän ym.

Tota oonkin miettinyt, että saako TAYS:iin tosiaan tulla sisarukset vierailulle! Luulin tosiaan, että vain isä. Hassua kyllä, koska enemmän lapset pärskivät osaamatta suojata itseään kuin aikuiset. Mun mielestä pitäis sitten lapsetkin kieltää, jos toi sikaflunssa vaikka tässä pahastikin alkaa levitä. Kurjaa tosin, ettei sisarukset pääsisi heti näkemään vauvaa, mutta parempi niin. Ja olishan se oikeesti rauhallisempaakin sairaalassa. Muistan vaan viime kerrasta, kun viereisen äidin kolme muksua ja lasten isä olivat päivät pitkät siellä sairaalassa. Sitten lapset kävivät vähän väliä kurkkimassa sinne munkin puolelle verhon takaa ja juoksivat ja mekastivat... Ei siinä paljon levätä saanut päivälläkään... Kun isillä on oikeus olla sairaalassa muulloinkin kuin vierailuaikana, niin pitäisi ainakin nuo lasten vierailut rajoittaa vierailuaikoihin...

Nyt täytyy taas vaihteeksi mennä rauhoittelemaan tota uhmaikäistä esikoista...huoh...


markka - 22.09.2009 - 20:52

Kyllä tosiaan TAYSiin saa tulla sisaruksetkin. Ainakin 4a:lle. Olin siä viime viikolla viimeks niin kyllä sillon sai ainakin ja oli nimenomaan lappu, että influenssan vuoksi vierailut sallitaan ainoastaan isiltä ja sisaruksilta. Eli siitä katoin että myös sisarukset saa tulla.

Toi on kyllä ihan totta ettei niitä lapsia siellä voi pitää ilman häiriöitä kauaa. Kyllä itellänikin kiehuis jos ei yhtään saa rauhassa olla oman uutukaisen kanssa. Ei kukaan lapsi jaksa kiltisti istua koko päivää siinä äitin ja isin välissä. Esikko ei viihtyny siä sairaalassa vierailulla kun puolisen tuntia niin pistin sen kotia nukkumaan.

Kyllä se sisar kuitenkin ehtii sitten kotona tutustuun uuteen sisareen rauhassa, mutta kyllä se tosiaan surettais vähän kun ainakin ikävä tulee kun joutuu oleen parikin yötä ja varmaan enemmänkin erossa eikä edes näkis sit sitä pientäkään hetkee.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|