Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - RASKAUS & ODOTUS


| Vastaa viestiin | RASKAUS & ODOTUS |

Mitä nyt?

piu - 09.09.2009 - 15:53

Eilen alkoi runsaat vuodot ja mahakipu ja tänään todettiin keskenmeno, viikkoja 7+, mitä nyt? Yhdet kuukautiset ennen uutta yrittämistä? Pitäisikö odottaa kauemmin?

Päätin kuitenkin etten vaivu epätoivoon, positiivisin mielin eteenpäin, kolmas kerta toden sanoo
Koimme kuitenkin niin paljon suuremman menetyksen vain muutama kuukausi aiemmin että jotenkin vaikka tietenkin suree, tietää kuinka yleisiä km:t on ja parempi näin alussa.. En halua ja jaksa nyt surra, haluan olla vahva. Nyt ei vaan ollut vielä sen aika. En jaksa itkeä. (sitäpaitsi olen hirveän näköinen silmät turvoksissa)

Joten kysynkin nyt enemmän käytännön syistä tämän kysymyksen, en henkisten haavojen vuoksi. Eli: Mitä nyt?


VASTAUKSET:


Aurinko - 09.09.2009 - 16:27

Voi Piu, olen todella pahoillani..Omasta kokemuksesta tiedän, miten rankkaa keskenmenon saaminen on...Itsella oli tuulimunaraskaus keväällä ja ainakin silloin lääkäri sanoi, että heti vuodon loputtua saa yrittää uudelleen ja nyt sitä ollaankin viikolla 17 menossa...Voimia teille


Mimi88 - 09.09.2009 - 17:48

Suosittelen että elätte hetken ihan ilman mitään paineita vauvan tulemisesta nautitte toisistanne ja sykystä joka kohta saapuu väreineen ja pimeine iltoineen.Kyllä se kun aikaa vähän kuluu ja antaa kropan palautua.


*s* - 09.09.2009 - 18:21

Voi ei piu... vaikka ootkin päättänyt olla vahva (ja hyvä niin!) niin haluan silti antaa vietuaalihalituksen kanssasisarelle.

Mulla 2 km takana molemmat alkuvaiheessa: spontaani km 6+ ja tuulimuna todettiin 7+, keskeytys 9+.

sponttaanin jälkeen kävin yksityisellä tarkistuttamassa paikat ja 1 kuukautiset tuli väliin. sitten raskauduin uudestaan. Kaikki meni hyvin.

Tuulimunan jälkeen Kierrot meni vähän sekasin, kävin taas yksityisellä tarkistuttamassa että pelit ja vehkeet on ok. 3 menkat kerkesi tulla ja sitten raskauduin uudestaan. Nyt mennään rv 36

Molempien km jälkeen lääkäri sanoi että yritystä vaan sitten kun siltä tuntuu, että uusi raskaus ei ala ennekun kohtu on siihen valmis.

Tsemppiä teille molemmille terkuin *S*-pipari


*S* - 09.09.2009 - 18:22

Siis virtuaalihalituksen eikä vietuaali...


piu - 09.09.2009 - 22:47

Kiitos teille! Kovillehan tämä ottaa (tietysti kun niin kovasti koko ajan toivoo), mutta yritän keskittyä nyt tulevaisuuteen ja onneksi on päivittäin niin paljon tekemistä ettei tarvitse vain hiljaa yksikseen ajatella asiaa.. Mies on onneksi ollut tässä tapauksessa enemmän jalat maassa ja sen kautta saa minutkin ymmärtämään että vaikka se niin karua onkin, keskenmenot ovat yleisiä. Luultavasti pidämme pienen, parin kuukauden tauon, että tulisi ne parit kunnon menkat ja toivotaan että km:n jälkeen raskautuisi "helpommin" vai miten sitä sanotaan. Jaksan kuitenkin toivoa että kolmas kerta toden sanoo ja kyllä meille vielä se/ne pikkui/nen(set) suodaan

Ystäväni kertoi tuttavastaan jolle oli tullut 7km:a ennen kuin saivat terveen lapsen ja nyt heillä jo 3 tervettä lasta, joten pitää vain mennä pää pystyssä eteenpäin, mikään ei ole mahdotonta, varsinkaan kun on kyse yleisestä, "normaalista" asiasta (normaalilla tarkoitan sitä että meillä kuitenkin mahdollisuus saada lapsia yms.) Pitäkää peukut pystyssä, pian nähdään!


mammy - 09.09.2009 - 22:50

Olen pahoillani! En osaa vastata tuohon mitä kysyit.
Mutta meillä piti paikkansa tuo "kolmas kerta toden sanoo.." Tsemppiä ja voimia matkaan!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|