Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - MATKAILU & MENOVINKIT


| Vastaa viestiin | MATKAILU & MENOVINKIT |

Aruba?

.. - 18.09.2009 - 22:02

Olemme lähdössä Aruballe perheeni kanssa. Nyt on lentoja katseltu. Olisiko suositella kivaa hotellia saarelta?
-Kiitti!


VASTAUKSET:


Kätsy2 - 18.09.2009 - 22:26

Olette tekemässä loistavaa lomavalintaa!
Me oltiin 3 vuotta sitten Amsterdam Manor nimisessä hotellissa.Hotelli on Eagle-beachillä ja aivan rannalla.Sopivan matkan päässä keskustasta ja Palm-beachiltä.
Riippuu tietysti paljon haluaako majoittua all inclusive periaatteella vai ilman.Meillä ei tuota ollut,vaikkakin se Aruban hinnat huomioiden olisi ollut ihan kannattavaa.

Kysele toki,jos haluat jotain lisätietoa,vastaan mielelläni.
Tuli niin ikävä Aruballe...


.. - 19.09.2009 - 11:45

Heippä Kätsy2, olitteko tyytyväisiä hotelliinne? Matkaan lähtee myös vajaa 2v. tyttö. Oliko Eagle lapsiystävällinen ranta? Olen matkustellut paljon karibialla, mutten vielä koskaan aruballa. Innolla odotan matkaamme. Toinen vaihtoehtomme on myös ollut mauritius. Kiitti sulle jo etukäteen ja kiva kuulla kokemuksistanne


Kätsy2 - 19.09.2009 - 13:23

No me oltiin kyllä tosi tyytyväisiä hotelliin ja sen sijaintiin.Meillä ei tosin ollut silloin lapsia mukana,mutta tuota hotellia suositellaan nimenomaan perheille.
Hotellin henkilökunta oli erittäin ystävällistä.
Joka päivä tuotiin huoneeseen päiväkahvin aikaan jotain pientä makeaa/suolaista syötävää ja päivän sanomalehti löytyi myös ovenkahvasta.

Siellä näyttää nyt olevan myös keittomahdollisuus eli pieni keittiö löytyy huoneesta.Silloin kun me oltiin,niin oli ihan pelkät hotellihuoneet vaan.
Mutta lasten kannalta tuo keittomahdollisuus kyllä mielestäni hyvä.
Hotelli on siis vastikään rempattu.

Uima-allas oli pieni,mutta me ei taidettu uida siinä kertaakaan,kun hotelli on ihanalla rannalla,niin ei sitä allasta juurikaan tarvitse.
Ranta on valkoista puuterihiekkaa ja loivasti syvenee eli erinomainen lapsille.
Me otettiin myös aamupala,joka oli amerikkalaiseen tapaan aikas kattava.Seisovan pöydän antimien lisäksi sai joka aamu valita listalta yhden annoksen,munakasta,paistettua munaa/pekonia ja jopa lankkupihvin ym.(aika hauska tuo lankkupihvi aamiaiseksi,eikä ollu edes pieni sellainen)
Pullaa/donitseja löytyi sitten kahvin kanssa montaa lajia...
Lapsia ajatellen oli aamiaisella jugurtteja ja semmoisia erilaisia pieniä murolaatikoita ja tietty paljon ihania hedelmiä.

Rannalla sitten päivän mittaan hotellin henkilökunta kävi tarjoilemassa silloin tällöin pakastimesta otettuja hedelmävartaita,ihania siinä helteessä!

Me vuokrattiin myös auto muutamaksi päiväksi ja oli kyllä sen arvoista.Pieneen saareen kerkeää mukavasti tutustumaan muutamassa päivässä ja lasten kanssa myös ihan turvallista on tuolla autoilla.Vuokraamoissa oli saatavana turvaistuimia lapsille.

Linja-autoon pääsee myös heti hotellin edestä.
Ainiin,hotellin ja rannan välissä menee siis tie.
Mutta ei mielestäni ollut siinä mitenkään kauhean vilkas liikenne.

Kotiin lähtiessä oli järjestetty yhteiset huoneet,joihin sai jokainen varata oman suihkussa käynti ajan illalla.Minusta oli hyvä noin,että ihan oman porukan kesken sai huoneessa käydä peseytymässä ja vaatteet vaihtamassa.
Kannattaa tietty kysyä,josko saisi oman huoneen pitää kotiin lähtöön saakka,siis jos teillä on paluulento yöllä.Me kysyttiin,mutta hotelli oli täyteen buukattu.

Milloin olette lähdössä reisuun?Me oltiin maaliskuussa 3 vuotta sitten ja kyllä varmasti tuonne vielä joskus uudestaan mennään...
Ihanaa matkaa teille!


... - 19.09.2009 - 20:19

Kiitos miljoonasti viestistäsi. Odotan jo kirkkaita vesiä ja snorklausta kilppareiden kanssa
Matkaan lähdemme maaliskuussa. Huomasin että joissain huoneissa oli jopa poreammeet. Melko luxusta.
Mukavat vkonloput sinulle ja perheellesi!


ansku80 - 22.09.2009 - 02:19

me tultiin lauantaina pois arubalta, mukana oli reilun vuoden ikäinen tenava ja kas kummaa, hotellina myös Amsterdam Manor Täytyy yhtyä Kätsy2:n ja suositella sitä nimenomaan, jos perheen kanssa menee ja haluaa rauhallisempaan paikkaan. Meillä oli reilun kokoinen huone, oikeastaan se oli kuin reilu kaksio ja normaali keittomahdollisuus.. Meillä ei ollut all inclusive (en edes tiedä onks Amsterdam Manorissa sitä saatavilla) mutta hotellilla oli ainakin miun mielestä hyvä ravintola. Vierailtiin pariin otteeseen isommalla rannalla kuin eagle beach, mutta sain sellaisen käsityksen, että siellä on enemmin hulinaa, varmasti olisin viihtynyt myös siellä, jos lasta ei olisi ollut lämpöä piisasi 35-39 astetta jokaisena päivänä ja merivesi oli 29 astetta.. tällä hetkellä siellä oli low-season, ehkäpä just tuon kuumuuden takia. Yhdeksi päiväksi vuokrattiin auto, siinä ehti kiertää hyvin koko saaren, koolla sitä ei oo pilattu Mukavaa matkan odotusta ja jos siulle tulee kysymyksiä niin miekin vastailen mielellään, on vielä ihan tuoreessa muistissa ja mieli edelleen Aruballa!


tunna - 24.09.2009 - 23:09

apua miten ihanalta teidän matkat kuulostaa!!!!! minkähintaisia matkat ovat olleet?? entä kuinka pitkä lento ja millä yhtiöllä? entä koneen vaihdot? minkälainen hintataso aruballa on? meillä poika vasta 3kk, joten eipä taideta vielä pitkään aikaan noin pitkälle päästä matkaan, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa?


Kätsy2 - 03.10.2009 - 15:50

Matkoja löytyy kyllä aika erihintaisia,riippuu tietty matkatoimistosta,lennoista,hotellista ja kuinka kauan paikan päällä olette.
Meillä oli 10 päivän reissu Tjäreborgin kautta ja maksoi n.1500,-/hlö ja aamupala kuului hintaan.
Aruballa on melko kallista kaikki,joten jos olet sinne matkaa suunnittelemassa,niin kannattaa harkita all inclusivea.Maksat matkasta vähän enemmän,mutta varmasti säästät,sillä ruoka/juoma olivat tosiaan kalliimpia kuin Suomessa.

Meillä oli Finnairin lento Amsterdamiin missä menomatkalla vaihtoaika oli n.6h.Sieltä sitten jatkettiin Aruballe n.10h KLM-koneella.Tuosta KLM:stä voin sanoa vaan pelkkää hyvää.Tarjoilu oli ilmaista ja erinomaista.Ruoka oli maittava ja välipaloja tarjoiltiin aika-ajoin.Jalkatilaa oli niin hyvin,että vessaan lähtiessä ei tarvinnut vierustoveria pyytää nousemaan penkistä. )

Paluumatkalla samaiset lennot,paitsi vaihtoaika Amsterdamissa oli n.1h ja kerittiin juuri ja juuri Suomeen lähtevään koneeseen.Sai kyllä juosta kentän laidalta toiselle ja välissä oli vielä 2 turvatarkastusta.
Seuraava lento olisikin lähtenyt sitten vasta 8 tunnin kuluttua.
Amsterdamin lentokenttä on siis valtavan iso!

Pitkä matkahan tuonne on kaikkine koneenvaihtoineen,mutta on se vaan sen arvoinen paikka.Aivan ihana!
Ja lapsen kanssa siellä on helppo liikkua,löytyy lämpöä ja matalaa rantaa ja eksoottisia liskoja.
Rohkeasti vaan matkaan.
Me palattiin juuri eilen viikon reissulta 1v5kk pojan kanssa,tosin lento oli hieman lyhyempi.
Kaikki meni tosi hienosti ja nyt vaan uutta matkaa suunnittelemaan...


Elwiira - 09.10.2009 - 12:40

Aruballa ollaan myös käyty ja meillä oli matka tjäreborin kautta, Me oltiin Holiday Innissä ja aivan loistava hotelli! Päihitti jotkut 4 ja 5 tähden hotellit eaglella. Mun mielestä eaglella oli enemmän nuorisoporukkaa ja vesiurheilijoita siellä sun täällä. Me nautittiin hotellin omalla rannalla jossa oli todella rauhallista ja sai ilmaiseksi pyyhkeet ja "heinämajat" joiden varjossa ainakin lasten kanssa mukavampaa, tätä en nähny eaglellä ollenkaan. Holiday innistä pääsi loistavasti bussilla keskustaan tai mekin vuokrattiin sekä auto että skootteri ja kuljettiin sillä. Baby beachilla kannattaa ehdottomasti mennä lasten kanssa, aivan paratiisi
Aruban hintataso aika korkea johtuen just jenkki turisteista joita siellä paljon. Mutta ruoat ja juomat on tosi hyviä, ai että tulee ikävä niitä rommipaukkuja
Matkustamiseen kuluu aikaa ja se on raskas osuus siinä, mutta sen arvonen kun pääsee perille. Ensin lento Hki-amsterdam jossa 5 tunnin odotus ja 12 tunnin lento sen jälkeen, esitteissä luki mun mielestä 11 tunnin lento mutta me koukattiin viel ensin bonairen kautta hakemassa matkustajat jotka palas amsterdamiin. Klm lennot oli aivan mahtavat! Tarjoilu pelas n. tunnin välein, snäckiä ja juomaa oli tarjolla koneessa sai ite hakea. Kuumia pyyhkeitä tarjoiltiin ja huopia sekä tyynyjä.
Seuraava kohde ois meillä thaimaa tai hawaiji mutta matkakuume on kova ! Aruba on kyllä tosi mahtava paikka en välttämättä useasti menis on kuitenkin aikast pieni saari, mutta rentoutuminen on taattu. Ja snorklaus on aivan ykköstä siellä <3


Elwiira - 09.10.2009 - 16:16

Unohdin vielä tosta aamiaisesta nimenomaan, Innissä meillä oli joka aamu tarjolla hedelmiä, puuroa, munakkaita, nakkeja pekonia, limsaa kahvia pullaa leipää yms rajattomasti sai siis syödä. Eaglellä olevissa hotelleissa en nimiä nyt muista joutui maksamaan ylim. jos halusi esim.pekonia... meidän mielestä siis tässä asiassa kolmen tähden hotelli voitti kyllä mennen tullen viiden tähden hotellit! All inclusive sielä hotellissa mahdollisti myös eväitten teon ku lähti retkelle, henk.kunta pakkas leivät ja hedelmät mukaan Hyvää palvelua, suosittelen lämpösesti

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|