Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

JOULUASKARTELU

DIY Joulukortti - Helppoja ideoita

DIY Joulukortti ja joulutervehdykset - Helppoja ideoita

Juhlista joulua luontoystävällisesti ja askartele joulutervehdykset tänä vuonna ekokartongista. Täältä löydät helppoja ideoita itse tehtyjen joulukorttien valmistukseen.

TARVIKKEET

- ekokartonkia, ruskeaa ja valkoista. Voit ostaa ekokartonkia ja ekokartongista tehtyjä valmiita korttipohjia kaupasta tai voit kierrättää esim. muro- tai rusinapaketteja korttiaskarteluun
- (kuvio)sakset
- paperinarua
- vauvojen kosteuspyyhkeitä tai muuta ohutta kuituliinaa
- valkoisia tusseja ja geelikyniä
- linnun kuvia (voit leikata lahjapaperista tai käyttää askartelukuvia)
- leimasimia (lumihiutale) ja harmaata tai hopean väristä leimasinmustetta. Voit myös käyttää kuvioitua askartelu- tai skräppäilypaperia lintukortin taustana, jos ei sinulla ole sopivia leimasimia.
- askarteluliimaa tai kuumaliimaa, liimapuikko tai kaksipuolista teippiä, kohoteippiä/tarratyynyjä
- pieniä lumihiutalekoristeita ja blingiä, jos haluatJOULUKORTTI-IDEAT & OHJEET

KAIKKI JOULUKORTIT: Leikkaa taustaksi korttipohjaa hiukan pienempi pala kartonkia - ruskealle pohjalle valkoista ja valkoiselle pohjalle ruskeaa. Kiinnitä tausta korttipohjaan askarteluliimalla tai kaksipuolisella teipillä.

Joulukortti helpot ideat - yksinkertainen joulukuusi ja lintu

JOULUKORTTI 1: Leikkaa kartongista joulukuusen muotoinen pala tavallisilla tai kuviosaksilla. Leikkaa kosteuspyyhkeestä tai kuituliinasta suikaleita. Koristele kuusi kuituliinasuikaleilla ja paperinarulla. Kiinnitä se korttiin kuumaliimalla tai askarteluliimnalla. Kirjoita "JOY" tai muu haluamasi tervehdys ruskealle kartongille, leikkaa irti ja kiinnitä kuusen keskelle kuumaliimalla. Piirrä valkoisella tussilla tai geelikynällä "lumisadetta" taustalle.

JOULUKORTTI 2: Piirrä valkoisella värillä joulukuusi ruskealle taustalle. Liimaa tai piirrä lumihiutalekoriste latvaan. Kuvan lumihiutale on tehty kuviolävistimellä valkoisesta kierrätyskartongista. Koristele kuusi akryylitimanteilla tai piirrä koristeet valkoisella tai hopean värisellä geelikynällä. Todella helppo ja nätti joulukortti!

JOULUKORTTI 3: Jos leikkaat lintukuvat lahjapaperista tai muusta ohuesta paperista, vahvista ne liimaamalla liimapuikolla ohuelle kartongille. Leimaa lumihiutaleita taustakartongille harmaalla tai hopealla värillä. Voit myös käyttää kuviopaperia taustana, jos ei sinulla satu olemaan leimasimia. Kierrä paperinarua kortin alaosaan kuten kuvassa ja liimaa päät kuumaliimalla tai askarteluliimalla. Käytä teippityynyjä tai esim. pahvilaatikosta leikattua pientä palaa linnun ja taustan yläosissa kohottamaan ne samalle tasolle narukohdan kanssa. Jos sinulla sattuu olemaan pieniä lumihiutalekoristeita (oli myynnissä ainakin Prismassa syksyllä 2018), ne sopivat tähän korttiin ihan loistavan hyvin!

Jos haluat nähdä korttien valmistusta livenä, voit katsoa tärkeimmät työvaiheet täältä (voiceover englanniksi): YOUTUBE videotutorial Christmas cards - Simple ideas

Jouluaskartelua ja ideoita:

© Auer Media 12.11.2018


Muista lisätä Perhekerho suosikkeihisi!


Askartelu - Joulu


Web
Analytics Made Easy - StatCounter