Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

KALENTERIASKARTELU

DIY Kalenteri 2018

Kalenteriaskartelu: Tulostettava kalenteri 2018

Tulosta tästä vuoden 2018 kalenteri haluamassasi koossa ja käytä itse tehtyyn Bullet Journaliin tai muuhun kalenteriaskarteluun! Jos käytät valkoista tulostuspaperia ja varastoon kertyneitä tarroja ja koristeita saat kivan kalenterin käytännössä ilmaiseksi. Mukana myös tulostettavat kuukaudet!

TARVIKKEET

- tulostin ja A4 tulostuspaperia
- sakset tai paperileikkuri
- nitoja
- skräppäilypaperia tms. kanneksi
- washi-teippiä, tarroja, leimoja koristeluun
- paperiliimaa kuukausien ja kalenterin osien kiinnittämiseen


OHJEET

Säädä tarvittaessa tulostuskoko tulostimestasi ja tulosta kalenteri ja kuukaudet haluamassasi koossa. Voit myös ladata ne koneellesi ja kopioida ne esim. Wordiin säätääksesi kokoa, jos se sinusta on helpompaa. Klikkaa kuvat auki tästä:


Voit tehdä kalenterin kaupasta ostetusta vihosta tai muistikirjasta - tai voit tehdä senkin itse tulostuspaperista, jos sinulla on riittävän iso nitoja. Voit tulostaa yhden vuosikalenterin minikokoisena ja liimata kalenterin alkuun. Tulosta toinen vuosikalenteri isossa koossa, niin saat jokaiselle kuukausiaukeamalle oman kuukausikalenterin leikkaamalla ja liimaamalla.

Koristele lopuksi mielesi mukaan esim. tarroilla ja washi-teipillä! Tietoa bujo-harrastuksesta löydät täältä: Aloita Bullet Journal.

Jos haluat tehdä bullet journalin englanniksi, voit tulostaa kalenterin ja kuukaudet täältä: Printable Calendar 2018.

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Ohje ja kuvat: © Auer Media / 21.01.2018Web
Analytics Made Easy - StatCounter