Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

KORTTIASKARTELU

Helpot ja nopeat kortti-ideat

Helpot nopeat onnittelukortti-ideat lapsille nuorille

Käyttämällä valmiita leikekuvia saat helposti ja nopeasti kivoja onnittelukortteja lapsille ja nuorille - mutta mitä taustalle? Täältä löydät helpot ja nopeat ideat taustojen tekemiseen ja korttien kokoamiseen. Sivun lopusta löydät linkin videoon, jos haluat nähdä korttien työvaiheet.

TARVIKKEET

- valmiita korttipohjia
- leikekuvia, kuvissa näkyvät kortit on tehty Citymarketista ostetuilla leikekuvilla (syksy 2017), mutta voit soveltaa ideoita mihin tahansa leikekuviin
- vesiväri- tai piirustuspaperia ja joko vesiväriä, akryylimaalia tai mustetyynyjä itse tehtyihin korttitaustoihin
- metallifoliolla koristeltua kuultopaperia (Prismasta kevät 2018)
jäätelöpuikkokorttiin
- tusseja ja/tai leimasimia ja leimasinmustetta
- tarratimantteja, washi-teippiä yms. pieniä koristeita viimeistelyyn
- silkkikukka korttiin numero 8
- kuumaliimaa, kaksipuolista teippiä, tarratyynyjä, liimapuikko tai tavallista askarteluliimaa osien kiinnittämiseen


OHJEET: 8 KORTTI-IDEAA

Leikekuviot ovat pääsääntöisesti ohutta kartonkia tai paksua paperia ja niitä voi yleensä liimata millä tahansa liimalla. Ohuet taustapaperit on hyvä liimata kaksipuolisella teipillä. Useimmiten tavallinen liimapuikkokin sopii hyvin taustojen kiinnitukseen, mutta jos paperi on hyvin haurasta, se saattaa rypistyä - teippi toimii aina!

8 ideaa - Minimalistiset kortit helposti nopeasti

Valaskorttiin (ensimmäinen vasemmalta ylärivillä) on tehty tausta pienillä mustetyynyillä hankaamalla (ks. videotutorial). Seuraavaan korttiin käytettiin hopearaitaista kuultopaperia, jonka alle laitettiin pala käsin revittyä valkoista kopiopaperia. Sydän- ja laivakortin leikekuvat on kiinnitetty suoraan korttipohjaan. Sydänkuvio on kiinnitetty washi-teipillä. Ilmapallo- ja lintukorttiin on tehty tausta vesiväreillä eri tekniikoilla (ks. video) ja kukkakorttiin akryylimaaleilla. Kukkakortti viimeisteltiin piirustelemalla hienokärkisellä mustalla tussilla ja liimaamalla vielä muutamia tarratimantteja. Voit katsoa tarkemmat yksityiskohdat noin kymmenen minuutin Youtube-videolta.

Idea 8: Helppo ja nopea kukkakortti

Kahdeksas kortti ei ole ihan yhtä minimalistinen kuin muut kortit, mutta sekin on helppotekoinen ja valmistuu nopeasti. Silkkikukka on kiinnitetty kuumaliimalla. Taustapaperiin on tehty roiskeita sävyyn sopivilla vesiväreillä viuhkasivellintä apuna käyttäen.

Tämänkin kortin työvaiheet löytyvät videolta. Voit myös kertoa kommenttiosiossa, mikä kahdeksasta kortista oli sinun suosikkisi!

Youtube videotutorial:
- Quick & Easy Cards - 8 IDEAS

Ohje ja kuvat: © Auer Media / 02.07.2018Web
Analytics Made Easy - StatCounter