Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

Askartelu - Pääsiäinen

ASKARTELE PÄÄSIÄISEKSI

Keväinen pajukranssi

Keväinen pajukranssi - helppo ja nopea askarteluohje pääsiäiseksi

Koristele pajukranssi keväiseksi kukin ja lintuaiheisin kiiltokuvin. Helppo ja nopea ohje - yksi kranssi valmistuu kymmenessä minuutissa. Askartele kaunis kranssi kotiin tai pääsiäisen ajan tuliaiseksi!

TARVIKKEET

- pieni pajukranssi, leveys n. 16 cm
- kapeaa nauhaa, n.150 cm
- silkkikukkia
- muutama vihreä paperi-tai silkkilehti
- kiiltokuvia tai askartelukuvia
- kartonkia
- liimaa, teippiä tai maalarinteippiä

Keväinen pajukranssi ohjeet

OHJEET

  1. Kiedo 1-2 nauhaa väljästi kranssin ympäri kuten kuvassa. Kuvan kransseihin on käytetty mattapintaista lahjanauhaa. Voit käyttää myös satiininauhaa, paperinarua tms.
  2. Työnnä kukkakimppu kranssiin ja muotoile nätiksi. Käytä tarvittaessa liimaa tai teippiä apuna. Kuvan kransseihin ei tarvittu liimaa, koska kukkien metallilankavarret oli helppo taivuttaa sopivaan asentoon.
    Kevätkranssi ohje
  3. Leikkaa kartongista hiukan kiiltokuvaa pienempi alusta ja kiinnitä kiiltokuva siihen liimapuikolla tai kaksipuolisella teipillä.
  4. Kiinnitä kuva alustoineen kranssiin liimalla (valkoinen pva-liima tai kuumaliima), jos haluat kestävän lopputuloksen. Itse käytän samoja kransseja vuoden ympäri ja kiinnitän koristeet teipillä tai maalarinteipillä ja irrotan ne myöhemmin.
  5. Lisää lopuksi vielä 2-3 lehteä asetelmaan, jos tuntuu, että se kaipaa vielä jotain lisää. Kuvan lehdet on tehty itse paperista, mutta voit käyttää myös silkkikukan lehtiä, joita saa ostaa irrallaan nipuissa.Valmista tuli! Kahden kranssin tekemiseen kului aikaa noin 20 minuuttia. Kiiltokuvat löytyivät Tigerista, kirsikankukat on tilattu Aliexpressistä, muut tarvikkeet vanhaa varastoa. Toiseen malliin käytettiin kimppu vaaleanpunaisia kirsikankukkia. Molemmissa kimpuissa on 6 kpl kukkia.

Kauniita kransseja voin pitää esillä kodin sisutuksessa myös pääsiäisen jälkeen ja viedä vaikka mökille. Kuvassa molemmat mallit.

Kevätkranssi pääsiäisestä kesään - kaksi mallia.

Lisää ideoita pääsiäisaskarteluun ja pääsiäisen ajan koristeluun löydät täältä: Pääsiäinen.

Ohje ja kuvat: © Auer Media


Askartelu - Pääsiäinen - DIY


Web
Analytics Made Easy - StatCounter