Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

tapaamissopimukset

ei just - 14.09.2009 - 14:25

mitähän tekisin asialle nyt? sopimuksessa ollaan tehty että lapset ovat parittoman viikon vk-loppuna isällään. sopimuksessa meillä on että vien lapset isälleen ja hän tuo. asumme 45km päässä toisista. kummallakaan meistä ei ole autoa. vien aina lapset tälle paikka kunnalle aamusta ja isä sattuu ottamaan lapset vasta illalla. kun vain hälle sopii.. (huom. ei ole töissä) ja sitten kun sunnuntai tulee ja hänen pitäisi lapset tuoda niin tulee vain viestillä että ei saa lapsille kyytiä tule hakemaan, tai ei ole varaa tuoda. tai lupautuu maksamaan bensoja joita ei ikinä maksa. nyt viimeksi vei lapset hänen äidilleen (laitoi puhelimen kiinni) ja sieltä laitettiin viestiä että tule hakeen lapset ennen kuutta! soitin ja sanoin että en pääse ja asia kuuluu lasten isän hoidettavaksi. tämä mummu sitten sanoi että tekee sitten musta ilmoituksen jos en mene hakemaan..! kun sain kyydin lasten isä olikin siellä, ja hän sanoi että oli hankkinut kyydin, mutta kun me tultiinki jo hakemaan.. valittaa meidän yhteisille tutuille että en anna lapsia hälle ikinä yms.. olen monta kertaa viikollakin kysynyt että voivatko lapset tulla kylään kun olen kipeänä tai jotain muuta vastaavaa niin vastaus on aina ei. kun sairaalassa olen ollut ei ole voinut lapsia ottaa ja lapset on mennyt mun vanhemmille ja he ovat joutuneet ottaa vapaata sen vuoksi.. Mitä ihmettä teen asialle..? varasin ajan lastenvalvojalle tarkistukseen sopimuksista mutta auttaako se sopimuksen tarkentamiset vai pitääkö lähteä tekemään jotain muita siirtoja. haluisin kovasti että isä olisi heidän elämässään mutta onko se lapsia kohtaan oikein jos isä on vastahakoinen siinä suhteessa?


VASTAUKSET:


emmä viitti - 14.09.2009 - 15:38

Käytä isoja kirjaimia lauseiden alussa ja kappalejakoa, jos haluat että joku tuon jaksaa lukea.


Sulle - 14.09.2009 - 16:02

"emmä viitti"
Älä sinä viitti valittaa, noin tyhjästä asiasta.


sini - 14.09.2009 - 16:55

juu varmasti tarpeen kysyä neuvoa ja apua lastenvalvojalta..
mielestäni jos sopimuksessa lukee että isä tuo, niin silloin isän kuuluu tuoda, jos lapset ei tule kotiin sovittuna aikana, sinä voit tehdä ilmoituksen, eikä esim mummi... jos joudut hakeen lapset, niin hae sillä ehdolla että isä kuskaan ens kerralla molemmat suunnat, ja ellei tule hakeen, niin älä vie lapsia. tuollaiseen mieheen ei auta muu kuin kovaa vain, älä anna pyörittää itseäs. voi olla et muutama tapaaminen jää väliin, mut silloin mies joutuu miettiin mitä haluaa ja tuo ainoa keino saada homma toimimaan ja rauha maahan..? jos isällä ei varaa kuskata, niin se ei ole sun ongelma, hän voi pyytää sossusta apua..
tsemppiä..


Vaihtakaa - 15.09.2009 - 22:42

osia! Eli jos isä haluaa TODELLA tavata lapsiaan, isä HAKEE itse luokseen lapset, ja sinä haet sieltä pois. Toivotan voimia, ja että isä sukuineen olisi fiksumpia, lasten vuoksi edes!!! Selvitä asia lastenvalvojalle, joka ilmoittaa isälle muutoksen...pysyttele itse asiallisena, jos suinkin pystyt!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|