Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Onpas lapsellinen ja tyhmä anoppi!

terveiset kotoa - 12.09.2009 - 17:35

Meillä käy muutaman kerran vuodessa lastenvahtina lapsen kummitäti, joka asuu suht koht lähellä. Kysymys minun iltamenosta, johon en voi ottaa pieniä lapsia mukaan. Kummitäti on loistavalla huumorintajulla varustettu, ihana ihminen, jonka kanssa lapset viihtyvät mainiosti Kaikki tulemme hänen kanssa toimeen tosi hyvin. Pari kertaa olemme kysyneet MLL:stakin hoitajaa muutamaksi tunniksi. Emme ole saaneet, hoitajia on vähän.
Kun anoppi kuuli, että pyydän joskus lapsen kummitätiä ja MLL:n hoitajaa lastenvahdiksi kotiimme, hän veti palkokasvin nenään. Minun olisi kuulemma pitänyt ensin soittaa hänelle - Rouva Besserwisserille - ja rukoilla häntä lastenvahdiksi. Meidän olisi pitänyt hakea anoppi meille ja kuskata menoni jälkeen kotiinsa. Ja monen tunnin ajomatka suuntaansa.... Tai pyytää anoppia yöpymään meillä, vielä pahempi vaihtoehto En yhtään tykkää anopin tavasta hoitaa lapsia. Ihan kammoksun ajatusta, että hän olisi kotonamme lasten kanssa
Miten suhtaudut: Pyydätkö isoäitiä (oma äiti tai anoppi) kotiisi tilapäiseksi lastenvahdiksi, jos sukset pahasti ristissä? Vai pyydätkö muuta hoitajaa, jonka kanssa tulet paremmin toimeen?


VASTAUKSET:


ihan - 12.09.2009 - 17:58

oikein teit mun mielstä. mutta kannattaisko lapsien takia sopia asiat


No - 12.09.2009 - 18:08

tarviiks tota oikeesti edes kysyy????


onko - 12.09.2009 - 18:48

sillä väliä miten sinä tulet toimeen, eikös lapset jää sille hoitoon etkä sinä??DDDD


äksy - 12.09.2009 - 21:10

Lasten takia pyysin aina anoppia hoitamaan ja jopa kuskasimme häntä parin tunnin automatkan päästä, vaikka itse kiristelin hampaita koko ajan. Jos mulla olisi ollut joku muu vaihtoehto ja jos en olisi ajatellut,että mummo on lapsille tärkeä, niin olisin käyttänyt sitä muuta vaihtoehtoa.
Nyt olen itse anoppi ja on kyllä ihanaa hoitaa lapsen lapsia ja välillä olen heidän luonaan ja välillä lapset ovat minun luonanai.
Onneksi välimatka ei ole kuin muutama kilsa.


ap - 12.09.2009 - 21:14

En tiedä, miksi anoppi kuvittelee olevansa etusijalla lastenhoitajaksi Tosi harvoin tarvitsemmekaan lastenvahtia. Silloin on ihanaa, kun kotiin tulee ihminen, johon voit luottaa, josta lapset ja vanhemmat pitävät Ja on sillä paljonkin väliä, miten äiti tulee toimeen lastenvahdin kanssa Ei ole kiva lähteä pois kotoa, jos et pidä lastenhoitajasta. Tai tiedät, ettei hän noudata äidin ja isän toiveita. Luottamus on ykkösasia.


PS - 13.09.2009 - 03:13

Koska sinun mies on anoppisi poika,anoppisi mielestä teidän lapsi on hänen pojan poika,mikä tarkottaa sitä että
anopin mielestä lapsesi on "vain" sun miehesi,jolloin hänen mielestä hänellä on"etuoikeus"poikansa lapseen!

GOT IT!!??


Plää plää - 13.09.2009 - 11:07

ja plää plää.. taas tyhjästä pitää nyhjästä juttua.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|