Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - LAIHDUTUS


| Vastaa viestiin | LAIHDUTUS |

Karppaajan päivä

Kiinnostunut - 14.05.2009 - 14:52

Erityisesti olen kiinnotunut hyväkarppaajien päivien kulusta. Mitä syöt? Milloin syöt? Millaista liikuntaa harrastat ja kuinka usein?

Itselläni ei ole juurikaan paina pudotettavana, elämän tavat vaan kaipaisivat muutosta.

Kertokaa tavanomainen päivänne ruokineen kaikkineen.


VASTAUKSET:


tuttua jo - 14.05.2009 - 15:28

Eiköhän tuo ole jo selvinnyt aiemmista ketjuista. Syövät rasvaa ja proteiineja, silloin kun on nälkä. Ja liikuntana useimmille toimii se, kun nostaa perseensä sohvalta ja raahaa sen jääkaapille hakemaan makkaraa ja voipaketti. Niillä sitten treenataan leukalihaksia, siinä se.


HEH - 14.05.2009 - 15:36

pÄIVÄN pARAS:d:d:d:d:d iHAN ROHKEESTI KERTOMAAN VAAN, PALJONKO KULUU M..hups, sorry, ..paljonko kuluu meijerivoita ja kermaa ja sianlihakastiketta ilman pottuja Siiten pieni saunalenkki talon ympäri HK:n blöötä mussutellen


ap - 14.05.2009 - 15:39

Eikö täällä ole enää muuta kuin tätä sakkia?


Iso A - 14.05.2009 - 16:32

Voi kurja mitä porukkaa. Ja noiden älykkyydellä ne vänkää Veijon kanssa. (ja eivät mittään tiedä karppauksesta, kun hknblööstä kirjoitetaan)

Mut jos vaan jaksat, ap, käy lukemassa karpit.infoa. Siellä paljo juttua.

Mutta mun pv. tänään

klo 6 herätys
aamutee ja c-vitam

klo 9 aamupala, kurkkua, paprikaa, kanamuna ( yleensä liha, kalkkunaa tai metukkaa)+ kahvi kermalla (aamun rasvat kermasta)

Lounas klo13 paikkeilla

2½dl wok vihanneksia ja kalkkunaa + feta

klo 15 kahvia ja kourallinen pähkinöitä

Illalla syön klo 19 paikkeilla ja tänään grillaan täysliha makkaraa ja teen kaaliporkkanamajoneesisalaattia

finelin mukaan olen mennyt että kalorit 1700-2000 päivässä


Liikun viikossa4-6 joista 3-4 salilla 1½-2h. Muutoin käyn sauvakävelemässä tai juoksemassa. Arkiliikuntaakin tulee hyvin 4 alle 3 vuotiaan kanssa


Miimi83 - 14.05.2009 - 19:19

Aamu:
Eilen tehty jauhelihapihvi+3 kuppia kahvia

Lounas:
Samanmoinen pihvi ison kaalisalaatti keon kera (Kaali, kurkku, paprika, sipuli, oliiviöljy1rkl)
Pähkinöitä 40g

Iltapala:
Partista van houtenilla ja parilla tipalla makeutusta
Kookosöljy 1rkl

Yhteenvetona

Kcal: 1275
hh: 21g
r: 104g
p: 64g

Toinen Päivä:

Aamu:

Partis+ mustaherukoita
Kahvi mustana 2 kuppia

Välipala:

Voissa keitetty kukkakaali ja kaali ja fetaa päälle
Kahvi kermalla+ 3 palaa 70% suklaata, namiiii :mrgreen:

Illalla:

2 munan munakas+vatajan nakki(oli kyl sairaan hyviä, eka kertaa ostin..)+kukkakaalia+kaalia(jäi päivällä)+sipulia
Kuullotettua pinaattia ja mausteeksi nokare rucola pestoa
Tillitonnikalaa paljaaltaan

Saldo on siis tältä päivältä:

Kcal: 1400
Hh: 32g
Prot: 62g
R: 108g

Noi on otteita mun vanhasta ruokapäiväkirjasta. Silloin olin aika tiukalla karppauksella. mutta kai siitä vähän ohjeistusta saa Liikuntaa yms en niihin merkkaa


Veijo - 14.05.2009 - 20:42

Lisäämpähän tähän pikkujutun taas rasvan vaarallisuudesta ettei tartte diettiä laatiessa olla voin ja eläinrasvan käytöstä kauhuissaan.

Väitteet näiden rasvojen vaarallisuudesta ovat täyttä puppua.

Niilä niinsanotuilla vaarallisilla rasvoilla on sama koostumus kuin rasvalla jota oma elimistömme muodostaa hiilihydraatista. Niilä on myös sama koostumus kuin rasvalla äidinmaidossa.
OLisiko niin että äidit myrkyttää lapsensa heti lähtöön ja om elimistömme valmistaa rasvaa mikä on meille vaarallista? Tuskin.

Liika lihavuus on vaarallista.
Kenkälankit mitä myös margariineiksi kutsutaan ovat meille vaarallisia.
Kevyttuotteent pullollan E+numeroita ovat vaarallisia.
Liian sokerin ja rasvan syöminen tekee meidät lihaviksi. (bensaa ja dieseliä samassa tankissa, palaa huonosti)
Sokeri= hiilihydraatit vähemmiksi ja korvataan hyvillä rasvoilla niin avot.

Ja sitten syömään.

terveisin


ap - 15.05.2009 - 07:54

Kiitos fiksuille vastaajille!

Olenkin lueskellut tuota karpit.infoa, en vaan bongannut sieltä näitä tyypillisiä päivä esimerkkejä? En kai osannut etsiä oikein.

Kuulostaa oikein hyvältä! Kahden alle kaksivuotiaan kanssa päivän ateriat on väsymyksen ansioista koostuneet pitkälti kamalia määriä hiilareita sisältävistä pikkupurtavista. Johan se tästä vartalon selluliitti määrästäkin näkyy, että mitään kovin terveellistä ei ole tullut suuhun laitettua.

Ei auta vaikka kuinka olisin normaalipainoinen, jopa hoikka, kun sekin vähä mitä minussa on, on pelkkää hyllyvää. Eikä tähän pelkkä liikunta ole auttanut...


Iso A - 15.05.2009 - 08:38

Rauokapäiväkirjoissa on tuon tyyppisiä (jotkut tosi kivaa luettavaa)

Ps TUosta hyllymisestä. Oli just jossain lehdessä juttu hoikasta naisesta joka meinas revetä hyllyvän vatsamakkaran kanssa kun ei lähtenyt pois vaikka mitä teki. Oli sit käynyt lääkärissä ja se oli vaan venynyttä ihoa, ei sitä saa pois millään muulla kuin veitsellä

Mullekin tuo oma lääkäri sanoi (lohdutteli kai) että hyvä vaan kun laihdun hitaasti, että iho kerkee mukaan. Aikanaan tuo iho ollut koossa 125kg niin pikkasen tarttee kutistua.

PS Mun vyötärö on 92 ja kun vedän mahan sisään se on 82, eli hyvin jää hyllyvää


heh - 15.05.2009 - 08:42

uskokoon ken uskoo Veijoa mutta kova rasva ON vaarallista!!! Sä oot joku spesialisti mukaan. Fanaattinen sä oot. Ja kohteena VHH!


Hista - 15.05.2009 - 12:35

heh: Ne uskoo jotka ravitsemuksesta vähänkään mitään tietävät ja ymmärtävät. Millä perustein väität että "kova rasva" ON vaarallista? Perusteluja, näyttöä, tutkimuksia? Mitään todellista näyttöä eläinrasvojen haitallisuudesta ei ole, margariinit taas aiheuttavat rottakokeissa rotille syöpää ja ainakin jonkun aikaa sitten valmistusmenetelmät aiheuttivat rypsiöljyyn ja margariiniin transrasvoja jotka nimenomaan tukkivat verisuonet. Noin ihan vain aluksi jotakin kasvirasvojen haitoista mainitakseni.


Hista - 15.05.2009 - 12:56

Omat päivän safkani näyttävät kutakuinkin tältä:

Aamu: Kermakahvia pari kuppia, jos aikaa löytyy niin pari mukaa ja pekonia, metukkaa tms. Joskus mantelileipää jos olen ollut viitseliäs leipomaan, päälle reilusti oivariinia, salaattia, kurkkua, tomaattia.

Lounas: Jos aamulla syön muutakin kuin kahvia niin tämä jää yleensä välistä kun ei oo nälkä. Jos syön ni munakasta tai eilisiä päivällisen jämiä.

Päivällinen: Jotakin lihasta ja rehuja, esim. broiskuwokkia, kanasalaattia, lihapullia ja kasvishöystöä (tomaatti-paprika-kesäkurpitsa-sipuli toimii hyvin), moussakaa ilman perunaa, pihviä ja lantturanskiksia tmstms

Ilta: Iltaisin yleensä syön lähinnä herkutellakseni, en niinkään nälän vuoksi, partajugua ja mansikoita, mansikkarahkaa, tummaa suklaata, pähkinöitä jne

En syö elääkseni vaan elän syödäkseni pidän ruuasta.


Hista - 15.05.2009 - 13:00

Aamulla siis munaa eikä mukia Niin ja kaikki mikä käy pannulla paistetaan reilussa määrässä voita tai oliiviöljyä


ap - 15.05.2009 - 13:26

Iso A, mulla ei tuskin onneksi ole (toivottavasti) kyseessä venynyt iho. Muuta kuin mahan kohdalla kahden raskauden jälkeen. En ole koskaan ollut kovin kookas. Löysät selluliitti koivet ovat tulosta molempien raskauksien liikkumiskiellosta ja hirvittävästä määrästä herkkuja, jotka popsin päivittäin nassuun. Alkaa olla jo ikävä niitä jalkoja, jotka aikoinaan sain 13vuoden balettiharrastuksesta...


Iso A - 15.05.2009 - 13:53

Mut sä olet ap ollut varmasti siro (mitä minä olen ollut syntyessäni) ja ei tartte paljoa lihoa kun iho venyy eikä palaudu.
Oletkos rasva% mitannut? Voihan olla että se on pieni ja se on tuo iho mikä löllyy.

Löysään selluliittiin auttaa muuten kehon happamuuden tarkitus...happassa kehossa selluliitti viihtyy.
Esim soodalla voi testata (luontaistuote kaupoista saa kyl "virallisia" liuskia), eli 1lasi haaleaa vettä 1tl sooda. Jos äklöä keho hapan, jos ok tai ihansa makee eip suurempaa hätää. Soodalla voi hoitaa myös kehon happamuutta.

Sit ite olen huomannut että lisäaineet ja nuo makeutusaineet kerääntyvät selluliittiin. Eli kun välttää niitä ja syö puhdasta, selluliitti vähenee.
Vaikka mulla on paljon läskiä, löysää on vain vähän (niin no 88kiloisella sitäkin kyllä riittää )


ap - 15.05.2009 - 15:14

Iso A, nyt alkoi kauhistuttaa. Entä jos se tosiaankin on vaan se iho joka tuossa löllyy... niin no, kaiken muun lisäksi. En usko, että ne namuset on näkymättömiin jääneet.
Rasvaprosenttia en ole mitannut. Pitääkö se mennä lääkärille mittauttamaan? Pitänee koittaa myös tuota sooda hommaa, en oo moisesta kuullutkaan. Miten sitä sitten soodalla hoidetaan, jos kaikesta makean mättämisestä huolimatta olenkin hapan akka?

Lisä- ja makeutusaineita tulee varmasti päivän mittaan nykyisellä ruokavaliolla popsittua kyllä aikamoinen määrä päivässä!

Painoni puolesta tosiaan olen normaali/hoikka, mutta vartalo on kamalassa kunnossa. Tosin synnytyksestäkin on vasta 4kk.


OI ja voi - 15.05.2009 - 15:51

teitä


Veijo - 15.05.2009 - 16:18

"uskokoon ken uskoo Veijoa mutta kova rasva ON vaarallista!!! Sä oot joku spesialisti mukaan. Fanaattinen sä oot. Ja kohteena VHH! "

Kuule nyt nappula. Tämä on viimeinen vastaus sinulle ja sinunlaisille.
En halua että näin hyvää ketjua otetaan pois sen takia.

Kun et mitään halua tietää etkä millään pysty perustelemaan väitöksiäsi niin ole hiljaa. Anna muiden keskustela rauhassa.

terveisin


Iso A - 15.05.2009 - 16:20

Soodaa otetaan sit kahden pääruoan alle noin puol tuntia ennen, lasillinen lämmintä vettä 1tl soodaa. Kokeile viikko aluksi.

Ja ottahan keho aikaa muokkaantua synnytyksen jälkeen.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|