Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - KOTI, RUOKA & TAVARAT


| Vastaa viestiin | KOTI, RUOKA & TAVARAT |

Suomisoffa tuntijoita?

Maija K. - 29.09.2009 - 15:11

Me ollaan mietitty uuden sohvan ostoa muuton yhteydessä, mutta nyt monet ovat sanonett että suomisoffalta ei misään nimessä kannata ostaa.

onko kokemuksia? Hyviä? huonoja?


VASTAUKSET:


Tiu - 29.09.2009 - 18:01

Meillä on ollut ko. firman nahkainen sohvakalusto jo vajaat 10 v, eikä ole mitään valittamista.
Kalusto on/on ollut laadukas ja kestävä.Kaupat ja kuljetukset ym. sujuivat ainakin tuolloin mallikkaasti.
Ei valittamista.


hmm - 29.09.2009 - 21:03

Laatu _voi_ olla hyvää, mutta periaatteessa en osta harhaanjohtavan mainonnan takia. Siellähän on koko vuoden joku ale ja poistomyynti päällä. Esim. joku tuoli maksaa nyt muka vain 99e ja normaalihinta samalle tuolille suluissa huikeat 660e! Just joo, ei parhaimmallakaan tahdolla sille tuolille saa yli 600 euron hintaa aikaiseksi, just sitä harhaanjohtavaa, että kaikki luulee, että onpa mahtavat alennukset, ostan heti! Törkeetä asiakkaan aliarviointia.


Soffaperuna - 30.09.2009 - 10:47

Edullisia ja hyvälaatuisia tuotteita olen sieltä ostanut ja tykännyt kovin. Edellisen ajattelutapaa en ymmärrä, on tyhmää mennä sitten toiseen liikkeeseen ja maksaa samasta tuolista enemmän vaikka kyseisestä liikkeesta sen saisi halvemmalla mutta ei halua ostaa vain sen takia, että mainonta mättää. Sama kai se on miten sitä mainostetaan jos se vaan on halpa ja hyvä. Hiukan kun on vertaillut ja kierrellyt eri liikkeitä niin pitäis tietää hintatasoa eikä tulla huijatuksi.


hmm - 30.09.2009 - 11:32

Mutta kun tuolta ei saa edullisemmin, vaan mainostavat vain, että nyt on halpaa kun on taas päällä joku poistomyynti. Ja ihmiset menee halpaan, kun ilmoitetaan, että tämän tuotteen "normaalihinta" olisi vaikka tonnin, mutta nyt saat sen satasella. Just joo, ja vieressä myy esim. Asko samantyylistä ja varmasti ihan yhtä laadukasta tuotetta sillä satasella, normaalihintaan.


tuikku - 30.09.2009 - 11:57

kokemukseni tuttavapiiristä ovat, että sohvissa on ollut huomauttamista. Nahkasohva oli huonosti tehty (itsekin myönsivät) ja kangassohvan isuinosat olivat muutaman vuoden päästä kuopalla. Nämä kokemukset viimeisen 2 vuoden aikana ostetuista sohvista.

Lisäksi mainonta ärsyttää: sanotaan, että sohva maksaa 200 euroa ja joo, onhan se, jos otat oranssina ja surkealla kankaalla. Jos haluat saman "normaalin" värisenä laadukkaammalla kankaalla, niin hinta 1000 euroa. Vähän sama tunne tuli Maskussa, kun katselimme sohvaa.


Toimituksissa - 30.09.2009 - 22:47

on ollut joillakin kovasti ongelmia.


Kenkku - 02.10.2009 - 12:48

Ostettiin sänky Suomi-Soffasta elokuussa. Toimitusaika piti olla 3 viikkoa. Noh meni neljä viikkoa ja rupesin kyselemään sängyn perään. Liikkeeseen sai soittaa monta kertaa ennen kuin vastattiin. Noh, viimein kun sain yhteyden, että jostain syystä koneelle toimitusajaksi oli merkattu marraskuun puoli väli, mutta joku selvittelee asiaa ja on meihin yhteydessä. Noh soittoa eo koskaan kuulunut. Jälleen lähdin soittamaan liikkeeseen päin; melkein kaksi tuntia meni ennnen kuin vastattiin ja vastaus oli sama: selvittelevät asiaa ja ovat yhteydessä. Ja ylläripylläri soittoa ei koskaan kuulunut. Yhteensä neljä eri kertaa luvattiin asiaa selvittää ja ottaa yhteyttä, noita soittoja ei siis koskaan tullut.

Kun kaikkien näitten jälkeen otin yhteyden liikkeeseen ja sanoin haluavani purkaa kaupan ja että haluan puhua esimiehen kanssa tai tulen sitten itse käymään liikkeessä hakemassa rahat. Viimein rupesi tapahtumaan. Esimies "Janne" oli aivan liian kiireinen, että olisi itse ottanut meihin yhteyttä, mutta laittoi jonkun myyjätytön soittamaan meille, että sänky tulisi kahden päivän kuluttua. Seuraavana päivänä "Jannella" viimein oli sen verran aikaa, että pystyi itse soittamaan ja ilmoittamaan, että sänky oli viimein todellakin tulossa.

Sänky saapui viimein yli 4 viikkoa myöhässä, ja sihen tarvittiin viimein uhkaus kaupan perumiseen. Ja kaikki oli kiinni siitä, että "Janne" muutti sen toimitusjan koneelle aiakisemmaksi!! Sänky itse on oikein hyvä ja ihana nukkua, siinä ei ole valittamista. Mutta ikinä en enää osta Suomi-Soffalta!


Hyvä sohva - 02.10.2009 - 13:50

Me ostettiin sohva kyseisestä liikkeestä ja toimitus tapahtui kahden päivän päästä ilman ongelmia.


tytti89 - 02.10.2009 - 17:05

Mun mies on huonekalukaupassa töissä, ja tietää että tätä "kieroa" peliä käydään jokaisessa huonekaluliikkeessä.

Eli mainostetaan esim jotain tosi halpaa sohvaa 199€(799€). Ton "oikeen" hinnan ne voi keksiä päästä jotta asiakas luulee sitten tehneensä hyvät kaupat. Ja jotain mainossohvaa pomot on kieltänyt myymästä, koska on niin huonolaatuinen et tulis heti reklamaationa takaisin. Ja yleensä nämä mainoshuonekalut toimivat vain asiakkaiden houkuttimina.

Ja uskon että toimitus on kaikissa huonekaluliikkeissä aika samanlaista. Esim samassa liikkeessä jonkun asiakkaan kohdalla kaikki menee niin pieleen kuin olla ja saattaa, mutta seuraavan asiakkaan asiat hoituvat loistokkaasti. Jokaisen asiakkaan kohdalla he kuitenkin kaikki yrittävät parhaansa.

Tottakai eniten sohvan ostoon vaikuttaa itse sohva, eikä liike mistä se ostetaan. Koska samaan liikkeeseenkin tulee kaikki huonekalut eri tehtaista, eikä mistään "suomisoffa-tehtaasta".

Olen itse kyllä kuullut SuomiSoffan asiakaspalvelun olevan huonoa, mutta en anna takeita, sillä tiedä vaikka juuri silloin olisi ollut paikalla vain "se ainut huono myyjä".

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|