Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - KOTI, RUOKA & TAVARAT


| Vastaa viestiin | KOTI, RUOKA & TAVARAT |

Hylsytön WC-paperi

Tauno - 01.07.2009 - 17:12

Taloudellista ja ekologista hylsytöntä WC-paperia myydään yhä ainakin osoitteessa Kirrintie 5 40270 Palokka. Liike sijaitsee 100 m 4-tien länsipuolella n.7 km Jyväskylästä pohjoiseen.


VASTAUKSET:


mie - 02.07.2009 - 08:13

Harvemmin tulee siellä päin käytyä, olisko muita paikkoja? Mikä liike se on?

Kyllä harmittaa, kun sen myynti S-kaupoissa lopetettiin eikä sitä ole täällä missään muualla ollut. Nyt on sitten aina vessa täynnä tyhjiä hylsyjä ja melkein joka kauppareissulla pitää ostaa paketti, kun niissä rullissa on niin vähän paperia.


Tauno - 02.07.2009 - 16:46

Tulevan syksyn aikana luodaan jälleenmyyntiverkosto kattavasti ympäri Suomea. Olisiko vinkkejä sopivista myyjistä?


hyvä - 03.07.2009 - 07:57

Se olisi mainio tuote ainakin kaikille halpahalleille ja muille säästökaupoille, joissa on muutenkin edullisia tuotteita ja papereita.
Onhan sen laatu vähän 'kansandemokratialajia' noihin ekstrapehmeisiin tottuneille, mutta kyllä vaan p***n pyyhkimiseen vallan hyvin kelpaa ja joka tapauksessa juuri niissä on hinta ja laatu kohdallaan. Ei tosin pahitteeksi olisi, vaikka jokaisessa pakkauksessa olisi yksi sisärulla, jotta se pyörisi paremmin telineessä. Itse olen käyttänyt jotain foliorullan pohjaa ja nyt sattui viemäriputken vaihdossa jäämään juuri vessapaperirullaan sopiva pala.


Tauno - 03.07.2009 - 10:36

Hylsyttömän WC-paperin laatua on juuri kesäkuussa huomattavasti parannettu. Vaihtoehtoina ovat 100% sellusta tehty valkoinen 2-kertainen tuote ja kierrätyskuituinen, pehmeä luonnonvalkoinen
3-kertainen paperi. On arvioitu, että vuosittain paperihylsyjä ajetaan jäteautoilla talousroskien mukana n. 1500 tonnia kaatopaikoille. Tarvitaan melkoinen määrä puuta tällaisen määrän valmistamiseen. Valitsemalla hylsyttömän tuotteen voi vuosien kuluessa säästää melkoisesti omia rahojaan ja myös puiden turhaa käyttöä. Hyvää kesää kaikille lukijoille toivoo
Tauno MultiPaperista.


Ritva - 03.07.2009 - 13:18

Hienoa jos paperia tulee jälleen myyntiin jonkin liikeen kautta olen pekonnut kaikki Helsingin Prismat ja valittanut, infoon miksi paperia ei ole enään saatavilla. Sanoivat, että kyselyjä on tullut paljon joten sanoin siihen no miksi sitä ei ole valikoimissa


mie - 04.07.2009 - 10:55

Kauppiaat ei enää ajattele asiakkaitaan. Nuo nuo suuret ketjut ovat surkeimpia. Siellä on ihan turha asiakkaan sanoa, että olisko teillä ... kun vastaus on vaan, että 'ei kuulu meidän ketjumme valikoimiin'.

Kyllä ne hylsyttömät helpottaa elämää, kun niissä on enemmän paperia eikä tarvitse sitten raahata paperisäkkiä joka kauppareissulla. Mutta jos laatuakin on parennettu, niin olisko mahdotonta pistää osaan säkeistä myös yksi irtohylsy? Se helpottaisi ainakin sellaisissa 'tikkumallisissa' telineissä pyörimistä, ja olisi se yksi hylsy sentään paljon vähemmän roksaa kuin 24 hylsyä tavallisista papereista.


tikudu - 06.07.2009 - 14:08

lauantaina käväisin jumbon cittarissa ja siellä oli hylsyttömiä vessapapereita.


mimika - 14.07.2009 - 14:20


Olen tuskaillut mielestäni "parhaan" wc-paperin (hinta, riittoisuus ja hylsyttömyys + kotimainen) katoamista kauppojen hyllyistä jo jonkin aikaa.

Harmitti sen verran paljon, että laiton s-ryhmään viestiä asiasta.

Lähikauppamme kauppias (länsi Hki) vastasi, että tuotteen valmistus on lopetettu ja siitä syystä poistunut valikoimista.

Kauppiaan vastauksen saatuani, otin yhteyttä paperin valmistajaan - ja kas - yritys on lopettu

***
Saas nähdä hiffaako joku muu pehmopaperin valmistaja - ja aloittaisi samankaltaisen tuotteen valmistuksen.... tästä saisi heti yhden perheen asiakkaakseen


fghjk - 17.07.2009 - 12:04

Minkä valmistajan tekemiä ovat ne vielä myynnissä olevat hylsyttömät ovat, jos aikaisempi on lopettanut?


Tauno - 28.07.2009 - 11:23

Kuten aikaisemmista keskusteluviesteistä käy hyvin ilmi, hylsyttömän WC-paperin valmistusta ei suinkaan ole lopetettu vaikka länsihelsinkiläinen kauppias näin väittääkin. Hän ei ole ollenkaan perillä asiasta. WC-paperikone on vaihtanut omistajaa ja tuotteen laatua on entisestäänkin parannettu. Paperia markkinoi nyt MultiPaperi Finland Oy. Syksyn kuluessa sitä on saatavissa kattavasti ympäri Suomea.


Lissu - 22.08.2009 - 15:43

Tutustuin hylsyttömään wc-paperiin ja minusta se on ehdoton tuote. Hyvä, jos sitä alkaa jälleen saada. Toivoisin, että sitä tarjottaisiin Prismoihin ja City-marketteihin. Käsieni nivelet eivät kestä hylsyjen litistämistä, vaikka ne pahvia ovatkin. Litistämättömät hylsyt vievät paljon tilaa kartonkikeräysastiassa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|