Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

JOULUASKARTELU

DIY Taiteltavat paperitähdet

Diy nopeat paperitähdet joulukoristeeksi

Opi taittelemaan paperista upeita viisisakaraisia tähtiä vain minuutissa! Tarvitset ainoastaan neliön muotoisen paperin ja sakset. Opettelu saattaa viedä hetken, mutta kun taidon kerran oppii, voit tehdä hetkessä kasoittain helppotekoisia ja kauniita paperitähtiä monenlaiseen joulukoristeluun!

Hyvä idea jouluaskarteluksi myös lapsille!

TARVIKKEET

- neliön muotoinen pala paperia: kopiopaperia, kuviopaperia, skräppäilypaperia, ohutta kartonkia, lahjapaperia, vanhan kirjan sivu - kaikki käy! Paperi voi olla suuri tai pieni.
- vahvat sakset
- viivoitin (ei välttämätön), käytä apuna jos tulee tarvetta


PAPERITÄHDEN TAITTELUOHJEET

Näet alla olevista kuvista askel askeleelta, miten paperitähtiä taitellaan, mutta kaikkein paras keino oppia tähtikoristeiden taittelu on videolta. Löydät linkin Youtube-videoon alempaa tältä sivulta.

Näin syntyy paperista taiteltu tähti

Tarvitset aluksi neliön muotoisen paperin. Taita se kahtia ylöspäin (1). Etsi paperin vasemmalta laidalta piste X, joka sijoittuu 1/3 reunan piduudesta alaspäin (2). Taita kulma A pisteeseen X (3). Taita punaisella merkittu kolmion muotoinen alue paperin toiselle puolelle (4 & 5). Taita paperi kahtia pystysuunnassa (6). Ota paperi käteen kuten kuvassa (7) ja leikkaa pitkin punaista viivaa. Vahvista lyhyet taitteet ylöspäin ja käännä sitten tähti kädessäsi ylösalaisin ja vahvista pitkät taitteet ylöspäin (8) kunnes tähti näyttää samalta kuin kuvassa (9).

Jos ohjeet kuulostavat monimutkaisilta, ei hätää - katso opastus videolta, niin näet omin silmin miten helppoa tosiaankin on taitella yksinkertainen paperitähti. Video on englanninkielinen, mutta näet jokaisen taitteen erikseen ja voit pysäyttää videon ja kelata takaisinpäin niin monta kertaa kuin haluat. Loppujen lopuksi sinäkin opit tekemään taitettuja paperitähtiä helposti ja nopeasti!

DIY Paper Stars Video Tutorial Videotutorial:


Jouluaskartelua ja ideoita:

© Auer Media 27.11.2017


Muista lisätä Perhekerho suosikkeihisi!


Askartelu - Joulu


Web
Analytics Made Easy - StatCounter