Sivustolla käytetään evästeitä. Lue lisää >

Perhekerho

KALENTERIASKARTELU

Kalenteriaskartelu: Tulostettava kalenteri 2020

Tulosta tästä vuoden 2020 kalenteri haluamassasi koossa ja tee siitä seinä- tai pöytäkalenteri. Sopii hyvin myös itse tehtyyn bullet journaliin tai muuhun kalenteriaskarteluun! Jos käytät valkoista tulostuspaperia ja varastoon kertyneitä tarroja ja koristeita saat kivan kalenterin käytännössä ilmaiseksi. Mukana myös tulostettavat kuukaudet!

Katso ideoita kalenterintekoon ja koristeluun videolta:
- Youtube: DIY Wall / Desk Calendars & Simple Planners 2020
- Youtube: DIY Quick Mini Journals


OHJEET

Säädä tarvittaessa tulostuskoko tulostimestasi ja tulosta kalenteri ja kuukaudet haluamassasi koossa. Voit myös ladata ne koneellesi ja kopioida ne esim. Wordiin säätääksesi kokoa, jos se sinusta on helpompaa. Klikkaa kuvat auki tästä:


Voit tehdä kalenterin kaupasta ostetusta vihosta tai muistikirjasta - tai voit tehdä senkin itse tulostuspaperista, jos sinulla on riittävän iso nitoja tai vaihtoehtoisesti neula ja lankaa. Voit tulostaa yhden vuosikalenterin minikokoisena ja liimata kalenterin alkuun. Tulosta toinen vuosikalenteri isossa koossa, niin saat jokaiselle kuukausiaukeamalle oman kuukausikalenterin leikkaamalla ja liimaamalla.

Koristele lopuksi mielesi mukaan esim. tarroilla ja washi-teipillä! Tietoa bujo-harrastuksesta löydät täältä: Aloita Bullet Journal.

Jos haluat tehdä bullet journalin englanniksi, voit tulostaa kalenterin ja kuukaudet täältä: Printable Calendar 2020 ja tulostettava kalenteri ruotsiksi löytyy täältä: Kalender 2020

Ohje ja kuvat: © Auer Media / 14.12.2019Web
Analytics Made Easy - StatCounter